WinBet регистрация

КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ ЗАЛОЗИ?


Как да спечелим от залози, Еврофутбол прогнози, как да изберем букмейкър? Къде да залагам? Това са все трудни и много важни въпроси! Прогнозирането на спортни срещи е сложна задача, за Еврофутбол прогнози се изискват известни познания. По начало прогнозирането е свързано със сериозни анализи и разсъждения и за двамата участници (отбори) в дадена среща. В крайна сметка се стига до избор съответно „1“, „х“ или „2“, който се основава на въпросните анализи. Разбира се, прогнозирането е на базата на коефициенти, които се изготвят от букмейкърите. Ние от „bgprognozi.info“ помагаме на своите потребители да направят правилния избор за Букмейкър !

Ние от „BGPrognozi.INFO“ предлагаме на своите потребители да залагат в следните букмейкърски къщи:

Уникелен бонус от efbet само в нашият сайт:
Вземи 100 лева НАЧАЛЕН БОНУС: регистрирай се от тук сега

Кои са предлаганите букмейкъри за България и къде да залагам – таблица

В България популярните букмейкъри в интернет са няколко и ние Ви ги представяме с кратко описание.

www.efbet.com

бонус от efbetefbet е с наистина огромно количество потребители в България. Компанията предлага отлични коефициенти и може би най-разнообразните бонуси. Предлага изключително разнообразни опции за разплащания, както и кеш аут. Достъп до сайта вече може да получите през официалния efbet.com като не се изисква да използвате алтернативен mirror сайт. За радост регистрацията за клиенти от България вече е активна (от юли 2016). Ако сте имали регистрация от преди това, то може да продължите да си залагате, като Бет365 отвори отново врати за нови клиенти! Бет365 са букмейкър, който се е доказал като лидер, така че определено си струва да играете в сайта им. Следете нашата статия, ревю за efbet.

www.Efbet.com

efbet-bonusEfbet е първият български лицензиран букмейкър. Сайтът на букмейкъра е лек и помага на потребителите максимално бързо да направят залога си. Големият плюс на Еfbet е, че има много лесна разплащателна система в лицето на Easypay, където трансакциите стават за минути. Освен това предлага отлични коефициенти, съпоставими с лидерите в цяла Европа и над 15 000 събития на живо. Отделът клиенти работи 24/7 за всякакви въпроси и проблеми. Новите клиенти могат да вземат бонус за добре дошли, като максималния му размер е до 110 лв. Ето цялото ревю за сайта на Efbet и неговите предложения за България.

www.Betfair.com

betfair-bonusBetfair е най-голямата интернет борса за залози в света, даваща възможности като това да влезеш в ролята на букмейкър или да залагаш срещу друг залог. Дизайнът на сайта Betfair.com е направен така, че потребителите да използват всички опции бързо и лесно. Букмейкърът е на пазара от над 16 години, като официално има лиценз от ДКХ и предлага версия изцяло на български език. Бонусите за нови играчи са 20 евро за Борса и 30 евро за Спортни залози. Повече информация за букмейкъра може да прочетете в нашето ревю, описващопредложенията на Betfair и офертите за Спорт и Борса.
_______________________________________________________

Betfair: Един от най-големите букмейкъри в света. Лиценз в България, чат с БГ съпорт, едни от най-високите коефициенти и почти всекидневни промоции и еврофутбол бонуси.

>>>Всеки нов клиент на Betfair.com получава бонус €100 Бонус нова сметка – Регистрирай се и вземи бонуса от тук!

Efbet: – Лиценз в България, чат с БГ съпорт, едни от най-високите коефициенти предлагани в интернет и почти ежеседмични промоции и еврофутбол бонуси.

>>>Всеки нов клиент на Efbet.com получава бонус 110 лева начален бонус – Регистрирай се и вземи бонуса от тук!

Какво трябва да притежава един Букмейкър за да залагата спокойно при него:

-Букмейкъра трябва да е лицензиран в България, да е с високи коефициенти и да е е с доказано име.

-Той трябва да предлага пълната гама мачове на база на които да може да се правят Еврофутбол прогнозите.

-Да предлага много срещи (футбол онлайн). Да може да се залага на живо по всяко време.

-Онлайн футбол се залага и предпочита от почти всеки залагащ.

-Букмейкъра трябва да е на български език и да има чат на живо с български оператори.

Все пак избора на букмейкър си остава ваш! „bgprognozi.info„приканва всички за разумно залагане. Залагането води до пристръстяване!Препоръчваме да се регистрирате в Bet365