ПРОГНОЗИТЕ ЗА ДНЕС СА ГОТОВИ


Безплатни, обосновани, SMS и VIP прогнози всеки ден
Прогнозите за днес са готови | Общ коефициент -,–
**Вижте най-сигурните мачове за днес според нас!!!

choveche

Най-добрият букмейкър bet365 със супер бонус:
Вземи 100 лева НАЧАЛЕН БОНУС: регистрирай се сега!


http://bgprognozi.info/wp-content/uploads/2009/12/w2bl1w.png

ВИП футболната прогноза за днес е
 готова.  За да я видите:

_____________________________________________________

Кои са предлаганите букмейкъри за България

Ние от BGPrognozi.INFO ви препоръчваме да следите прогнозите на сайта:

В България популярните букмейкъри в интернет са няколко и ние Ви ги представяме с кратко описание.

www.Bet365.com

bet365-bonusBet365 е с наистина огромно количество потребители в България. Компанията предлага отлични коефициенти и може би най-разнообразните бонуси. Предлага изключително разнообразни опции за разплащания, както и кеш аут. Достъп до сайта вече може да получите през официалния Bet365.com като не се изисква да използвате алтернативен mirror сайт. За радост регистрацията за клиенти от България вече е активна (то юли 2016). Ако сте имали регистрация от преди това, то може да продължите да си залагате, като Бет365 отвори отново врати за нови клиенти! Бет365 са букмейкър, който се е доказал като лидер, така че определено си струва да играете в сайта им. Следете нашата статия, ревю за Bet365.

www.Efbet.com

efbet-bonusEfbet е първият български лицензиран букмейкър. Сайтът на букмейкъра е лек и помага на потребителите максимално бързо да направя залога си. Големият плюс на Еfbet е, че има много лесна разплащателна система в лицето на Easypay, където трансакциите стават за минути. Освен това предлага отлични коефициенти, съпоставими с лидерите в цяла Европа и над 15 000 събития на живо. Отделът клиенти работи 24/7 за всякакви въпроси и проблеми. Новите клиенти могат да вземат бонус за добре дошли, като максималния му размер е до 110 лв. Ето цялото ревю за сайта на Efbet и неговите предложения за България.

www.Betfair.com

betfair-bonusBetfair е най-голямата интернет борса за залози в света, даваща възможности като това да влезеш в ролята на букмейкър или да залагаш срещу друг залог. Дизайнът на сайта Betfair.com е направен така, че потребителите да използват всички опции бързо и лесно. Букмейкърът е на пазара от над 16 години, като официално има лиценз от ДКХ и предлага версия изцяло на български език. Бонусите за нови играчи са 20 евро за Борса и 30 евро за Спортни залози. Повече информация за букмейкъра може да прочетете в нашето ревю, описващопредложенията на Betfair и офертите за Спорт и Борса.
_______________________________________________________

Efbet: – Лиценз в България, чат с БГ съпорт, едни от най-високите коефициенти предлагани в интернет и почти ежеседмични промоции и еврофутбол бонуси.

>>>Всеки нов клиент на Efbet.com получава бонус 110 лева начален бонус – Регистрирай се и вземи бонуса от тук!

Betfair: Един от най-големите букмейкъри в света. Лиценз в България, чат с БГ съпорт, едни от най-високите коефициенти и почти всекидневни промоции и еврофутбол бонуси.

>>>Всеки нов клиент на Betfair.com получава бонус €100 Начален Бонус – Регистрирай се и вземи бонуса от тук!

Коефициент от днешните мачове | Начален час на мачовете

Безплатни, обосновани и VIP прогнози всеки ден