100 ЛЕВА БОНУС за всички клиенти на bet365/бет365


Британският букмейкър Бет365 предлага едни от най-високите коефициенти на целия пазар. Тази букмейкърска компания навлезе в България вече преди около 10 години и продължава да бъде една от най-добрите. Лицензът на Bet365.com в България е вече факт и те са напълно легални у нас. През всичкото време компанията е предлагала различни бонуси на своите клиенти. Британският букмейкър има актуални промоции както за нови клиенти, така и за досегашни. На този етап един от най-разпространените бонуси е този за нови клиенти и в момента за стари клинети. Заради лиценза в България всички сметки на съществуващите клинети бяха изтрити и сега всеки нов или стар клинет трябва да се регистрира на ново. Това е страхотно, защото всички ще имат отново право на бонус първи депозит до 100 лева.

100 ЛЕВА БОНУС BET365

Според условията всеки клиент на сайта може да се възползва от 100% бонус към първия си депозит.

* Какво означава това ?

– това означава, че при първи депозит (след регистрирането в сайта от тук) от 100 лв. участникът ще получи още 100 лв. към сметката си, което означава, че след първия депозит наличността ще бъде 200 лв.

Специфичното на бонуса, което касае играчите е, че той е актуален при абсолютно всички валути. За пример при първи депозит от 50 , играчът ще получи допълнително още 50 към сметката си.

bet365 футбол прогнози

Също така важно е да се знае, че бонусът не се активира сам, а участникът сам трябва да го активира. Това става по следния начин. След първия депозит участникът получава код за активиране на бонуса, който се изпраща до зададения при регистрацията и-мейл. Потребителят трябва да провери наличния код и да го въведе в точно определено поле за целта в сайта на букмейкъра. След въвеждането на кода и натискането на бутона върху полето бонусът се начислява и се добавя към сметката. Бет365 най-добрите!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчваме да се регистрирате в Bet365