WinBet регистрация

бет365 регистрация


Регистрация на сметка в efbet

  1. Регистриране на акаунт в efbet

Все още нямате акаунт в букмейкърът efbet, но вече сте изпробвали други онлайн букмейкъри? Това със сигурност е голяма грешка, защото бе365 е сред най-добрите сайтове за онлайн залози. За да си създадете сметка в бет365 ще ви стигнат пет минути. Супер лесно е да си регистрирате акаунт в бет365, като само трябва да попълните необходимите полета при регистрация. Единственото важно условие при регистрация е да попълните коректно личните си данни, защото иначе няма да бъдете в състояние да верифицирате акаунта си и да извършвате тегления от efbet.

  1. Лични данни при регистрация на сметка в Бет365

При бет365 регистрацията e нужно да въведете лични данни (Вашите имена, дата на раждане, настоящ адрес, град, държава, пощенски код и др.  Няма онлайн букмейкър, който да не изисква въвеждането на тези данни – това е практика на всеки сайт за интернет залози и бет365 не прави изключение.

  1. Данни за потребителя в efbet

При efbet регистрация се изисква от бъдещите играчи на сайта да изберат потребителско име, парола, 4-цифрен код за сигурност и и-мейл. С тези данни вие винаги може да влезете в сметката си и да имате достъп до нея. Ако забравите потребителското си име или парола, след регистрация няма да може да влезнете в сайта. В същото време обаче може да използвате 4-цифрения код за сигурност и да се свържете с екипа на бет365 чрез чат на живо, за да ви дадат нова парола.

  1. Верификация на акаунта

След като потвърдите регистрацията си в бет365, вие трябва да верифицирате вашата сметка. Това става чрез изпращане на лични документи по и-мейл или чрез опцията за идентифициране в раздел Вашата сметка в сайта на efbet.

За верификация може да изпратите  лична карта, паспорт или шофьорска книжка. Чрез тези документи ще минете успешно процеса на идентификация, ако данните ви съвпадат с тези в акаунта. При всички случаи до 48 часа от бет365 ще верифицират вашия акаунт и ще ви изпратят и-мейл, че всичко е наред.

  1. Депозит след регистрация

След като вече сте се регистрирали в бет365, вие може да направите вашия първи депозит и да вземете до 100 лева начален бонус на спорт. Използвайте тази бонус оферта за регистрираните играчи и се наслаждавайте на залозите в efbet.Препоръчваме да се регистрирате в Bet365