WinBet регистрация

Бонус за лоялност – Bet365


Бонус за лоялностBet365 е добре известен букмейкър в онлайн средите. Компанията предлага хазартни услуги, които включват спортни залози, покер зала и казино слот игри. Бет365 дава възможност на клиентите да се регистрират много лесно в техния уеб сайт и да направят бързо своя депозит чрез най-популярните онлайн разплащателни методи. Много играчи избират да си отворят сметка в този букмейкър, защото предлага щедър начален бонус. Be365 има оферта за нова сметка, която позволява на играчите да вземат бонус до 100 лева за своя първи депозит. Бонус сумата е 100% от депозита. Букмейкърът има и много текущи промоции за най-различни спортове. Когато правите залози, може да спечелите повече чрез бонусите на спорт в Бет365.

Преди да ползвате какъвто и да е бонус от бет365, трябва да се регистрирате. За ваше удобство може да направите Регистрация в bet365 от директно тук!

Това обаче не е всичко като промоции в този сайт за спортни залози. Вие може да вземетe бонус за лоялност в Bet365. Бонус лоялност се дава на играчите, които редовно залагат в букмейкъра. Може да получите бонус 5, 10 или 20 лева в зависимост от това какви суми залагате. Бонус за лоялност се изпраща на и-мейл или пък може да видите съобщение в сайта, че сте получили такъв бонус. Вие трябва да влезете в и-мейла си и да проверите кода на офертата, който са ви изпратили. Той може да изглежда ето така „57145LKX6X“. За да изискате Вашия бонус, въведете получения код на оферта в раздел Услуги. След това натиснете на менюто Клиенти, след това Оферти и Въведете Код на Оферта. За успешното разиграване на бонус лоялност трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия бонус, преди да направите теглене в Бет365. Например ако получите бонус от 10 лева, вие трябва да превъртите бонуса като направите залози на стойност 30 лева на коефициент по-голям от 1.50. Общо взето това са правилата за всички бонуси. Няма как да изтеглите бонус сумата, ако преди това не направите залози с нея.

Обикновено букмейкърът дава бонус лоялност в навечерието на страхотни събития като например мачове от Шампионска лига, началото на големи тенис турнири, старта на сезона във Висшата лига, Примера Дивисион и т.н. Бонусът за лоялност е един прекрасен подарък за потребителите на Bet365, които използват този букмейкър, за да правят своите спортни залози. При получаването на бонус лоялност не се изисква да правите квалифициращ депозит. Т.е. както вече ви обяснихме щом получите съобщение, че имате право да вземете бонус лоялност, просто в раздел Оферти въведете кода на офертата на вашия бонус. При написването на кода на оферта много внимавайте да не объркате някой символ или просто копирайте кода и го поставете в обозначеното поле.

В случай, че ви трябва допълнителна информация за бонус лоялност, винаги може да се свържете с екипа на Бет365. Те са на линия 24 часа на ден в на Чата на Живо от тук, където веднага ще се включи някой от поддръжката и ще ви отговори. Също така може да им пишете на имейл или да се обадите на безплатния телефон 800 115 4406. Веднага от екипа ще намерят разрешение на вашия проблем относно бонуса за лоялност или пък каквито и други грижи да имате с играта си в сайта на бет365.Препоръчваме да се регистрирате в Bet365