WinBet регистрация WinBet регистрация

Регистрация в bet365


Как да си направим Регистрация в bet365?

Има само един начин за регистрация в Бет365. Заредете уебсайта на компанията от тук Директно влизане в Bet365 и в горния десен ъгъл на екрана ще видите бутон „Регистрация„. Той е точно под полето за въвеждане на потребителско име и парола. Натиснете бутона и изчакайте няколко секунди, за да се зареди нов прозорец.

След това за отваряне на сметка в Bet365 е необходимо да въведете личните си данни. Букмейкърът има нужда от точна лична информация, за да потвърди вашата самоличност след регистрация. Първото поле, което трябва да попълните при регистрация в бет365 е Държава по Местоживеене. Там е необходимо да изберете България, ако сте на територията на страната или друга държава – тази, в която в момента живеете.

Регистрирайте се в Bet365 от тук!

Регистрацията в Bet365 продължава с въвеждане на лични данни като име, фамилия, гражданство, дата на Раждане, информация за документа за самоличност, постоянен адрес, град, пощенски код, и-мейл адрес и номер за контакт. След това предстои да изберете и настройки за сайта на бет365- език, часова зона и формат на коефициенти. Не забравяйте, че Бет365 предлага и бонус за новите си клиенти, който е 100% в/у първият депозит. За повече информация: 100 лева бонус за всеки новорегистриран и депозирал играч в Бет365!

Втората стъпка от регистрацията е попълване на данни за вход в букмейкъра – потребителско име и парола. Също така трябва да посочите и Четирицифрен Код за Сигурност, който трябва да съобщавате всеки път, когато се свързвате с поддръжката на Бет365. Така ще докажете, че вие сте собственик на тази сметка.

Преди да завършите регистрацията си в букмейкъра бет365, трябва да потвърдите, че имате навършени 18+ години и ще спазвате правилата и условията на сайта. За регистриране на акаунт натиснете зеления бутон „Регистрация“ най-долу на страницата и остава единствено да изчакате и-мейл от бет365, за да потвърдите акаунта си.

 Препоръчваме да се регистрирате в Bet365