WinBet регистрация

Регистрация Betfair


Как да си направим Регистрация в Бетфеър?

   Регистрация Betfair

Когато чуете за интернет сайт за спортни залози може би първият въпрос, който ви възниква, е изисква ли се регистрация, а следващият – лесно ли се открива сметка, за да залагам онлайн. Betfair е един от многото онлайн букмейкъри, но този сайт за спортни залози е сред най-добрите в цял свят. Бетфеър има изключителна репутация и е водещ букмейкър и спортна борса за онлайн залози. В този сайт може да си направите регистрация много лесно и да се възползвате от бонусите, които ако не залагате онлайн, няма как да получите. След регистрация в Betfair може да направите депозит и да стартирате със залагането. Букмейкърът предлага залози на всички видове спорт, сред които най-много събития на футбол и тенис. Редица промоции като Price Rush и ACCA EDGE може да използвате в Бетфеър, чрез които може само да спечелите повече и по-лесно.

Регистрация в Betfair

   Как да си направя акаунт в Betfair?

– Посетете сайта на Betfair през този линк и след това натиснете на  „Включи се
За начало на процеса по регистрация е логично, че трябва да натиснете бутона „Отвори сметка“ на началната страница на букмейкъра. След регистрация може да залагате в спортния букмейкър и спортна борса. Чрез опциите горе в ляво на екрана може да преминавате от букмейкър към борса и обратно.

При регистриране на акаунт в Бетфеър трябва да въведете правилно вашите имена, рождена дата, град, държава, адрес, пощенски код, телефон за връзка, националност и ЕГН. Това обаче далеч не е всичко по регистрацията. За да може да влезете в сайта на Бетфеър трябва да си изберете парола за вход. В данни за Вашата Betfair сметка се въвежда имейл, потребителско име, парола,валута и други важни неща по акаунта ви в букмейкъра. Четете бавно и внимавайте, когато попълвате полетата при регистрация.

За вход в сайта на Betfair се използват избраните от вас и-мейл и парола. С тях може да се логнете в букмейкъра. Следващата стъпка след регистрация е депозит на пари. Няма как да залагате без да вкарате реални средства от вашите онлайн портфейли или кредитна/дебитна карта. Бетфеър предлага лесни методи за разплащане и няма да срещнете трудности при депозит. Това е една от основните причини, да се регистрирате в този букмейкър, който има и още много предимства.

   Защо да изберете Betfair?

Betfair е сред най-известните брандове щом става въпрос за спортни залози. Компанията е специализирана в тази област. Тя не предлага казино и покер игри като някои други онлайн букмейкъри, но пък за сметка на това залозите на спорт са номер едно. Бетфеър поддържа високи коефициенти и с това привлича много играчи. На всички спортни събития имате много опции за залагане. Вие може да разгледате пазарите и на по-нетрадиционните спортове като дартс и снукър, където също ще видите много опции за залог.

Вземи 100 евро бонус от Betfair!

В допълнение към това, Betfair предлага редица оферти за нови и вече регистрирани играчи. След регистрация в Бетфеър може да залагате на спортни събития и да се възползвате от едни от най-атрактивните бонуси на спорт онлайн.

 Препоръчваме да се регистрирате в Bet365