WinBet регистрация

Bet365 прогнози


bet365 прогнозиBet365 e спортен букмейкър и то сред най-добрите в тази индустрия. Това е  един от най-реномираните сайтове за спортни залагания в интернет като може да правите залози преди събитието и на живо. В Bet365 вие имате възможност да залагате вашите прогнози за футболни срещи, тенис мачове, волейболни двубои и много други. Спортове като баскетбол, голф, дартс, снукър, хандбал и т.н. са включени в тиражите на букмейкъра и всеки почитател на любимия си спорт може да залага в бет365.

В този букмейкър има опции за залагане на прогнози като краен победител, двоен шанс, двата отбора да отбележат, брой корнери, брой картони, хендикап и други. Всички основни и важни залози на футбол присъстват в Bet365. Потребителите имат много голям избор от пазари в букмейкъра. Прогнози може да правите и на живо на много футболни мачове. Лайв залозите в бет365 са много добри с куп възможности за залог по всяко време на деня. Ако вашите прогнози са печеливши, букмейкърът много бързо изплаща печалбите. Също така може да използвате кеш аут при залозите в бет365 и да затворите залога си на печалба, когато пожелаете или пък ако виждате, че прогнозата ви ще е неуспешна, то пак може да затворите вашия залог и да сведете загубите до минимум.Какви прогнози на футбол може да правите в Бет365?

ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

Много хора използват Бет365 и да залагат прогнози на тенис. Над стотина тенис срещи на ден са достъпни за залог в букмейкъра от всяка точка на света. Турнири в Еквадор, Букурещ, Италия и т.н. се предлагат за залагане в този сайт, както разбира се и всички водещи ATP и WTA турнири, на които имате най-много възможности за залог. Ако правите добри прогнози на тенис, то това е един от най-добрите букмейкъри, в който може да залагате, тъй като предлага много опции – победител в мача, победител в сет, брой геймове, точен резултат на сетове, точен резултат в сега, дали ще има тайбрек и др.

Bet365 е може би най-добрият букмейкър и за залози на баскетбол и волейбол. Тези два популярни спорта са добре покрити от екипа на компанията и се предлагат много залози. Използвайте сигурните си прогнози, за да печелите в бет365 на всеки един спорт, тъй като няма да има събитие, което да не намерите за залагане в този сайт.Препоръчваме да се регистрирате в Bet365