WinBet регистрация

Топ футболни залози за днес

ТОП 3 ФУТБОЛНИ ЗАЛОЗИ И ПРОГНОЗИ ЗА ДЕНЯ

В раздела Топ 3 футболни залози за днес и утре, екипът ни ви предоставя най-играните футболни залози за деня. В таблицата може да видите на кои срещи са най-популярните залагани футболни мачове/футболни залози за деня и какъв е коефициента на всеки отделен двубой и съответната опция.

Най-играните футболни залози за 20.11.2017

ДАТАЛИГАФУТБОЛНА СРЕЩАЗАЛОГКОЕФ.ГЛЕДАЙПЗ.РЕЗ.
20.11.2017АНГБрайтън – Стоук

1

2,35LIVE
20.11.2017ИСПЕйбар – Бетис

2 DNB

2,00LIVE
20.11.2017ИТАВерона – Болоня

2 DNB

1,65LIVE

Регистрирай се в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 1017. Така Ефбет периодично ще Ви дава безплатни залози и промоции.
___________________________________________________

Не пропускайте да видите и нашата ВИП Прогноза за днес!
*** Архив и статистика на ВИП прогнозите вижте тук!

Как получаваме информация за топ залозите за деня? Чрез опцията да виждате топ залозите за деня, имате възможност да се информирате на кои срещи са залагани най-много пари от останалите играчи по цял свят. Това означава, че те очакват този залог да бъде печеливш и много трудно може да се получи издънка.

Водещите световни онлайн букмейкъри предоставят тази информация. Те имат такава опция, от която може да се разбере на кои мачове са заложени най-много пари. Безвъзмездно ние я споделям е вас, за да може да сте добре информирани. Точната заложена сума на съответните знаци обаче не е известна. Единствено в спортните борси, като тази на Бетфеър, може да получите информация за всяка една опция на всеки мач какви суми има заложени.

От кои държави са най-играните футболни залози за деня?

В повечето случаи хората залагат на топ отборите от най-големите първенства. Когато например Челси е домакин на Бърнли, или Манчестър Юнайтед посреща Съндърланд, фаворитите за победа в тези двубои Челси и Манчестър Юнайтед попадат в най-играните мачове за деня. Разбира се, те не винаги печелят, но в повечето случаи топ футболните залози за деня излизат и ако следите информацията на нашата страница, може да печелите от най-играните залози за деня.

Коефициентите на топ залозите за деня най-често са под 1.50, защото очакванията са този залог да излезе на 90 процента. Понякога ще видите и малко по-високи коефициенти, но в този ден почти сигурно големите отбори няма да имат мач или пък ще имат труден двубой, в който победата за тях няма да дойде толкова лесно.

Каква друга информация ще получите от нашата таблица освен най-играните футболни залози за деня?

В таблицата с топ залозите за деня може да се информирате от коя лига е съответния двубой. На датата е ясно, че ще бъде изписана тази, която ще се играе футболната среща. След това са публикувани имената на отборите и съответния залог с коефициент. В последната колонка има предоставена възможност да гледате футболният мач на живо-онлайн като само трябва да кликнете върху бутончето. Допълнително ще бъде публикувана и специална страница с топ футболни прогнози за днес и утре.

 Гледайте онлайн футболни мачове на живо с картина от тук 

Всеки ден в нашия сайт може да се информирате за топ залозите за деня, но също така и да четете обосновани прогнози за най-интересните футболни срещи по света. Ние представяме нашите виждания за съответния двубой, а решението дали да ни се доверите е изцяло ваше!

       >> Всички коефициенти в таблицата са използвани от Efbet и Bet365 и са посочени само и единствено с информационна цел.

Препоръчваме да се регистрирате в Bet365