WinBet регистрация

Топ футболни залози за днес

ТОП 3 ФУТБОЛНИ ЗАЛОЗИ И ПРОГНОЗИ ЗА ДЕНЯ

В раздела Топ 3 футболни залози за днес и утре, екипът ни ви предоставя най-играните футболни залози за деня. В таблицата може да видите на кои срещи са най-популярните залагани футболни мачове/футболни залози за деня и какъв е коефициента на всеки отделен двубой и съответната опция.

Най-играните футболни залози за 17.12.2017

ДАТАЛИГАФУТБОЛНА СРЕЩАЗАЛОГКОЕФ.ГЛЕДАЙПЗ.РЕЗ.
17.12.2017БЕЛЗулте – Антверпен

1

1,95LIVE
17.12.2017ИТАВерона – Милан

2

1,55LIVE
17.12.2017АНГБорнемут – Ливърпул

2

1,50LIVE

Високи коефициенти, депозит и теглене на каса на Изипей!
Препоръчваме да се регистрирате в WinBet
Влез в сайта на WinBet от тук!winbet_bonus_registracia

WinBet предлага до 200 лева начален бонус на нов клиент. Това е един много добър и лоялен букмейкър. Коефициентите са високи, заслужава си…
____________________________________________

Как получаваме информация за топ залозите за деня? Чрез опцията да виждате топ залозите за деня, имате възможност да се информирате на кои срещи са залагани най-много пари от останалите играчи по цял свят. Това означава, че те очакват този залог да бъде печеливш и много трудно може да се получи издънка.

Водещите световни онлайн букмейкъри предоставят тази информация. Те имат такава опция, от която може да се разбере на кои мачове са заложени най-много пари. Безвъзмездно ние я споделям е вас, за да може да сте добре информирани. Точната заложена сума на съответните знаци обаче не е известна. Единствено в спортните борси, като тази на Бетфеър, може да получите информация за всяка една опция на всеки мач какви суми има заложени.

От кои държави са най-играните футболни залози за деня?

В повечето случаи хората залагат на топ отборите от най-големите първенства. Когато например Челси е домакин на Бърнли, или Манчестър Юнайтед посреща Съндърланд, фаворитите за победа в тези двубои Челси и Манчестър Юнайтед попадат в най-играните мачове за деня. Разбира се, те не винаги печелят, но в повечето случаи топ футболните залози за деня излизат и ако следите информацията на нашата страница, може да печелите от най-играните залози за деня.

Коефициентите на топ залозите за деня най-често са под 1.50, защото очакванията са този залог да излезе на 90 процента. Понякога ще видите и малко по-високи коефициенти, но в този ден почти сигурно големите отбори няма да имат мач или пък ще имат труден двубой, в който победата за тях няма да дойде толкова лесно.

Каква друга информация ще получите от нашата таблица освен най-играните футболни залози за деня?

В таблицата с топ залозите за деня може да се информирате от коя лига е съответния двубой. На датата е ясно, че ще бъде изписана тази, която ще се играе футболната среща. След това са публикувани имената на отборите и съответния залог с коефициент. В последната колонка има предоставена възможност да гледате футболният мач на живо-онлайн като само трябва да кликнете върху бутончето. Допълнително ще бъде публикувана и специална страница с топ футболни прогнози за днес и утре.

 Гледайте онлайн футболни мачове на живо с картина от тук 

Всеки ден в нашия сайт може да се информирате за топ залозите за деня, но също така и да четете обосновани прогнози за най-интересните футболни срещи по света. Ние представяме нашите виждания за съответния двубой, а решението дали да ни се доверите е изцяло ваше!

       >> Всички коефициенти в таблицата са използвани от Efbet и са посочени само и единствено с информационна цел.
* Коефициентите са средни стойности и са валидни към момента на последно обновяване. Възможни са промени към настоящия момент!

Препоръчваме да се регистрирате в Bet365