Топ футболни залози за днес

Само днес в Betfair:

1: Коефициент 14,00 за Левски и 16,00 за ЦСКА!
2: 
Коефициент 6,00 за Джошуа и 11,00 за Кличко!

Кликнете в/у офертата която желаете за подробности!

ТОП 3 ФУТБОЛНИ ЗАЛОЗИ И ПРОГНОЗИ ЗА ДЕНЯ

В раздела Топ 3 футболни залози за днес и утре, екипът на BGprognozi.info предоставя на Вас, нашите читатели, най-играните футболни залози за деня. В таблицата може да видите на кои срещи са най-популярните футболни залози за деня и какъв е коефициента на всеки отделен двубой и съответната опция.

Най-играните футболни залози за 29.04.2017

ДатаЛигаФутболна СрещаЗалогкоеф.ГледайПз.Рез.
29.04.2017Рус Локомотив Москва – Рубин

1

1,95live_online
29.04.2017ПорШавеш – Порто

2

1,36live_online
29.04.2017ФраМонако – Тулуза

1

 1,22live_online

bgprognozi-info

Най-играните футболни залози за 28.04.2017

ДатаЛигаФутболна СрещаЗалогкоеф.ГледайПз.Рез.
28.04.2017Фра Анже – Лион

2 DNB

1,53live_online  (1:2)
28.04.2017ФраСтрасбург – Льо Авър

1

1,60live_online  (2:0)
28.04.2017ХолКамбур – ФК Айндховен

1

 1,50live_online  (4:1)

bgprognozi-info

Уникaлен бонус от bet365 само при нас:
Вземи 100 лева НАЧАЛЕН БОНУС: регистрирай се сега

Чрез опцията да виждате топ залозите за деня, имате възможност да се информирате на кои срещи са залагани най-много пари от останалите играчи по цял свят. Това означава, че те очакват този залог да бъде печеливш и много трудно може да се получи издънка.

Как получаваме информация за топ залозите за деня?

Водещите световни онлайн букмейкъри предоставят тази информация. Те имат такава опция, от която може да се разбере на кои мачове са заложени най-много пари. Безвъзмездно ние я споделям е вас, за да може да сте добре информирани. Точната заложена сума на съответните знаци обаче не е известна. Единствено в спортните борси, като тази на Бетфеър, може да получите информация за всяка една опция на всеки мач какви суми има заложени.

От кои държави са най-играните футболни залози за деня?

В повечето случаи хората залагат на топ отборите от най-големите първенства. Когато например Челси е домакин на Бърнли, или Манчестър Юнайтед посреща Съндърланд, фаворитите за победа в тези двубои Челси и Манчестър Юнайтед попадат в най-играните мачове за деня. Разбира се, те не винаги печелят, но в повечето случаи топ футболните залози за деня излизат и ако следите информацията на нашата страница, може да печелите от най-играните залози за деня.

Коефициентите на топ залозите за деня най-често са под 1.50, защото очакванията са този залог да излезе на 90 процента. Понякога ще видите и малко по-високи коефициенти, но в този ден почти сигурно големите отбори няма да имат мач или пък ще имат труден двубой, в който победата за тях няма да дойде толкова лесно.

Каква друга информация ще получите от нашата таблица освен най-играните футболни залози за деня?

В таблицата с топ залозите за деня може да се информирате от коя лига е съответния двубой. На датата е ясно, че ще бъде изписана тази, която ще се играе футболната среща. След това са публикувани имената на отборите и съответния залог с коефициент. В последната колонка има предоставена възможност да гледате футболният мач на живо-онлайн като само трябва да кликнете върху бутончето. Допълнително ще бъде публикувана и специална страница с топ футболни прогнози за днес и утре.

Всеки ден в нашия сайт може да се информирате за топ залозите за деня, но също така и да четете обосновани прогнози за най-интересните футболни срещи по света. Ние представяме нашите виждания за съответния двубой, а решението дали да ни се доверите е изцяло ваше!

       >> Всички коефициенти в таблицата са посочени само и единствено с информационна цел.