100% бонус bet365/bet365: 100 ЛЕВА бонус нова сметка


Bet365 продължава своето развитие и в днешно време, като предлага супер бонус от bet365. Този британски букмейкър е създаден през 1974-та година, като вече 38 години е на пазара. Тази букмейкърска компания носи своята сериозна слава не само в Британия, а и по цял свят със своята коректност и добри коефициенти. Бет365 има вече над 3 милиона клиенти от около 200 различни страни, което само по себе си говори за сериозна популярност. От 2007-а година тази букмейкърска компания е актуална и за българския пазар със сайт, преведен на български език. bet365.com предлага различни бонуси. Много голям процент от новите клиенти се възползват от бонуса от bet365. В момента британският букмейкър предлага подобен бонус на всички нови клиенти, които открият сметка, без значение в каква валута е тя. Възможността да се възползва от тази оферта има всеки нов клиент.

Бонус от bet365

Открийте си нова сметка от тук или банера!

bet365 регистрация

Всеки обичащ онлайн залозите задължително трябва да има bet365 регистрация. За да се възползва от нея той трябва след регистрирането си да направи първи депозит. Размерът на бонуса е равен на първия депозит. Това означава, че при депозит от 30 лева потребителят ще може да се възползва от бонус от още 30 лева, което ще означава, че на сметката си той ще има 60 лева. Ако депозираш 100 лева, то bet365 ти дава още 100 лева бонус. И общо стават 200 лева и то напълно ваши.

Bet365 предлага на своите потребители възможност за залагане в различни валути. Сред тях предлаган е и български лев.

Този бонус е валиден единствено за клиенти, които сами решават дали да използват бонуса. Бонусът не се начислява автоматично на сметката на всеки един нов клиент, а при желание да се възползва от него клиентът трябва сам да въведе специално получен за целта код. При въвеждането на кода бонусът се активира и се добавя към сметката.

Линк бонус за Bet365 България

Актуалният бонус за нови клиенти е на стойност до 100 парични единици. Клиентите могат да депозират като първи депозит всякаква сума, но като най-голяма стойност на депозит може да служи числото 100. В случая не е от значение каква ще бъде паричната валута – дали 100 лв. или 100 €. Този бонус е равен на първия депозит.

strelka nadolu

регистрация в Bet365

Влез в играта и започни със 100 лева бонус.  1. gancho ivanov казва:

    Kajete nqkvi machove za utre

  2. Иван Петров казва:

    Само дето лидерът в онлайн залаганията/Bet365/не е споменал,че бонусът 100% депозит е организиран изключително в тяхна полза.Не зная друг букмейкър да ти обвързва с такива условия депозита!!!! Бонуса да го въртят по 50 пъти да, но и депозита 4 пъти ми идва в повече!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Препоръчваме да се регистрирате в Bet365