WinBet регистрация

КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ОТ ЗАЛОЗИ?


Как да спечелим от залози, Еврофутбол прогнози, как да изберем букмейкър? Къде да залагам? Това са все трудни и много важни въпроси! Прогнозирането на спортни срещи е сложна задача, за Еврофутбол прогнози се изискват известни познания. По начало прогнозирането е свързано със сериозни анализи и разсъждения и за двамата участници (отбори) в дадена среща. В крайна сметка се стига до избор съответно „1“, „х“ или „2“, който се основава на въпросните анализи. Разбира се, прогнозирането е на базата на коефициенти, които се изготвят от букмейкърите. Ние от „bgprognozi.info“ помагаме на своите потребители да направят правилния избор за Букмейкър !

Ние от „BGPrognozi.INFO“ предлагаме на своите потребители да залагат в следните букмейкърски къщи:

Регистрирай се в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9757. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

В България популярните букмейкъри в интернет са няколко и ние Ви ги представяме с кратко описание.Кои са предлаганите букмейкъри за България и къде да залагам – таблица

www.Efbet.com

efbet-bonusEfbet е първият български лицензиран букмейкър. Сайтът на букмейкъра е лек и помага на потребителите максимално бързо да направят залога си. Големият плюс на Еfbet е, че има много лесна разплащателна система в лицето на Easypay, където трансакциите стават за минути. Освен това предлага отлични коефициенти, съпоставими с лидерите в цяла Европа и над 15 000 събития на живо. Отделът клиенти работи 24/7 за всякакви въпроси и проблеми. Новите клиенти могат да вземат бонус за добре дошли, като максималния му размер е до 110 лв. Ето цялото ревю за сайта на Efbet и неговите предложения за България.

www.Betfair.com

betfair-bonusBetfair е най-голямата интернет борса за залози в света, даваща възможности като това да влезеш в ролята на букмейкър или да залагаш срещу друг залог. Дизайнът на сайта Betfair.com е направен така, че потребителите да използват всички опции бързо и лесно. Букмейкърът е на пазара от над 16 години, като официално има лиценз от ДКХ и предлага версия изцяло на български език. Бонусите за нови играчи са 20 евро за Борса и 30 евро за Спортни залози. Повече информация за букмейкъра може да прочетете в нашето ревю, описващопредложенията на Betfair и офертите за Спорт и Борса.
_______________________________________________________

Betfair: Един от най-големите букмейкъри в света. Лиценз в България, чат с БГ съпорт, едни от най-високите коефициенти и почти всекидневни промоции и еврофутбол бонуси.

>>>Всеки нов клиент на Betfair.com получава бонус €100 Бонус нова сметка – Регистрирай се и вземи бонуса от тук!

Efbet: – Лиценз в България, чат с БГ съпорт, едни от най-високите коефициенти предлагани в интернет и почти ежеседмични промоции и еврофутбол бонуси.

>>>Всеки нов клиент на Efbet.com получава бонус 110 лева начален бонус – Регистрирай се и вземи бонуса от тук!

Какво трябва да притежава един Букмейкър за да залагата спокойно при него:

-Букмейкъра трябва да е лицензиран в България, да е с високи коефициенти и да е е с доказано име.

-Той трябва да предлага пълната гама мачове на база на които да може да се правят Еврофутбол прогнозите.

-Да предлага много срещи (футбол онлайн). Да може да се залага на живо по всяко време.

-Онлайн футбол се залага и предпочита от почти всеки залагащ.

-Букмейкъра трябва да е на български език и да има чат на живо с български оператори.

Все пак избора на букмейкър си остава ваш! „bgprognozi.info„приканва всички за разумно залагане. Залагането води до пристръстяване!Регистрирай се с промо код: 1017