WinBet регистрация

Общи условия – Игра с Прогнози


 УЧАСТИЕ

Участието в нашата игра е БЕЗПЛАТНО. Всеки потребител, който се е регистрирал, може да участва в играта с прогнози.

АКТИВАЦИЯ

ВАЖНО!!! За да участвате в играта, трябва да си направите регистрация в сайта. След тази процедура с потребителското име и парола трябва да заявявате участие за играта през формата за записване в ИГРА С ПРОГНОЗИ. Записването трябва да е преди да направите първата прогноза.

ВЪВЕЖДАНЕ НА ПРОГНОЗИТЕ

Онлайн е единственият начин да се правят прогнозите.

Потребителите в играта прогнозират мачове, предварително зададени в програмата на сайта. Имате право да прогнозирате Първото полувреме и Крайния резултат на всеки мач.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

Играта с прогнози е месечна, настоящата игра започва на 08 Юни 2012г. и финал на 01 Юли 2012г.

РЕЗУЛТАТИ НА МАЧОВЕТЕ

Резултатите от мачовете се въвеждат ръчно, така че не винаги резултата ще бъде въвеждан веднага след края на мача, може да има закъснение от няколко часа.

УСЛОВИЯ ЗА ИГРАТА

 1. Всеки участник, преди да започне да играе, е необходимо да има валидна сметка в efbet, ако все още нямате трябва да се регистрирате от ТУК.

 2. Всеки регистриран потребител има право да участва в тази игра.

 3. Потребителите в играта прогнозират мачове предварително зададени в програмата на сайта. Имате право да прогнозирате Първо полувреме и Крайния резултат на всеки двубой.

 4. Право на участие имат само пълнолетни лица (навършили 18 години)

 5. Участието на един човек с два или повече профила не е позволена! При въвеждането на некоректни данни или по преценка на администраторите достъпът на потребителя може да бъде ограничен или изтрит , без предарително уведомление на потребителя.

 6. Потребителите ще могат да прогнозират мачове, играни за една седмица от различни първенства – Шампионска Лига, Лига Европа, ФА Къп, Купа на Испания, Германия и т.н.
 7. Наградният фонд за всеки месец е на стойност 400 лв. за ЕВРО 2012 разпределен между първите 8 играчи в класирането.
 8. Наградите ще се депозират в сметките на потребителите в сайта efbet. Ако все още нямате сметка там, можете да сe регистрирате безплатно от ТУК. След регистрацията ще получите и 100 лева безплатен бонус от нашият партньор efbet, защото сте нов клиент.
 9. Необходимо е получената награда да се превърти 2 пъти на коефициент не по-малък от 1.50, преди да може да я изтеглите!
 10. Не е необходим депозит, за да получите своята награда.
 11. Играта на BGPrognozi.info и efbet е насочена за забавление. За да участвате не е нужно да разполагате с лични средства. Играта е напълно безплатна.
 12. Администраторите на BGPrognozi.info си запазват правото да изтрият акаунтите на тези потребители, които играят с няколко акаунта, както и на тези потребители, за които по лична преценка определим, че играят некоректно и неспортсменски.
 13. Играта е създадена единствено с цел забавление и не подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности. BGPrognozi.info не носи отговорност за материални или всякакви други загуби в резултат от използванието на сайта. BGPrognozi.info не дължи обезщетение, в случай че потребителското име и парола за достъп на даден потребител се използват от друго лице.
 14. При установяване на злоупотреба на спечелелия играч, наградата се прехвърля на следващия играч в класирането.

НАЧИН НА ТОЧКУВАНЕ

В зависимост от резултатите на двубоите, Вие ще получавате различен брой точки.Това е таблица с правилата за точкуване и какъв брой точки получавате

 

Мач резултат

Вашите прогнози

Условие

Точки

2:0

1:0

Познат изход за ПП

5

1:0

1:0

Точен резултат за ПП

10

2:1

2:1

Познат изход за КР

 7

2:1

3:2

Голова разлика

8

3:1

3:1

Точен резултат на мача

15


ПОДРЕЖДАНЕ В КЛАСИРАНЕТО И СЪОТВЕТНИТЕ НАГРАДИ

500лв. на месец

{module 73}

 

ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА

Всяка спечелена награда ще бъде добавена в сметката Ви в efbet.com
Имате 48 часа след обявяване на месечното класиране, за да изпратите своите потребителски имена от ТУК
Потребител, неуспял да изпрати в този срок, няма да получи своята награда!!!

Условия на efbet.com

(Запазваме правото за промяна на условията по всяко едно време.)



Регистрирай се с промо код: 1017