WinBet регистрация

0:0 залог без риск


 Нулево Равенство – Отменен Залог

Много добра оферта се оказа новият вид залог на efbet. Ако направите залог на Точен резултат, Първо полувреме/Краен резултат в efbet на който си искате мач от тиражите и мача завършо 0:0, efbet веднага ви връща парите. Офертата е много добра и по този начин вече 0:0 няма да е толкова досаден и скучен за гледане резултат.

Резултат с изображение за efbet

Открийте си нова сметка от тук или банера!

efbet футбол прогнози

Условия и Правила
  1. В комбинации срещата се счита за отменена.
  2. Тази оферта е валидна преди мач за всеки мач, за пазар Първо Полувреме/Краен Резултат, всички пазари Точен Резултат и всички пазари Скоркаст, ако срещата завърши 0:0.
  3. Ако efbet открие, че някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, компанията си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или отмени залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, efbet си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог или оферта в сметката на клиента.
  4. Офертите на efbet са за клиенти, които играят за удоволствие и efbet може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
  5. efbet си запазва правото да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

 Регистрирай се с промо код: 1017