Бонус от Betfair – Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ


Бонус от Betfair: €10 И ВЗЕМИ €30 КАТО БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ

Мога ли да участвам?

Можете да вземете участие, както и Бонус от Betfair, ако отговаряте на следните критерии: не сте съществуващ или предишен титуляр по сметка в Betfair и вашата сметка е регистрирана в България. Ако установим, че сте взели участие в тази промоция, използвайки повече от една сметка, си запазваме правото да задържим безплатния залог и всички печалби, придобити от дублиращата/дублиращите се сметка/и.

Какво трябва да направя?

Вие първо трябва да създадете РЕГИСТРАЦИЯ В БЕТФАИР. След това направете единичен залог в раздел Спорт (Фиксирани Коефициенти) с минимална стойност от €10 и минимален коефициент 1.2 (или повече), в рамките на 30 дни от откриване на сметка Ви. Вие можете да заложите на всеки пазар в раздел СПОРТ. Залози в раздел Betfair Спортна Борса, както и такива на комбинации са изключени от тази промоция.

Какво Ви предлагаме?

Ако изпълните посочените по – горе условия в рамките на 24 часа след направения залог, ще Ви бъдат предложени 3 x €10 в безплатни залози.

Как мога да използвам безплатния си залог?

Вие можете да видите подробности за своя безплатен залог в раздела „Моите Безплатни залози”, достъпен чрез заглавната част на https://www.betfair.com/sport. Вашият безплатен залог трябва да се използва в рамките на 30 дни и може да бъде използван единствено, като единичен залог в раздел Спорт (фиксирани коефициенти) на селекции с минимален коефициент от 1.2. За да използвате безплатния залог, добавете вашата селекция, която отговаря на условията на тази промоция към фиша си. Ако направите повече от една селекция, която да е в съответствие с условията на тази промоция, безплатния залог ще бъде приложен към тази с най – висок коефициент. За да разберете повече как да използвате вашия безплатен залог, моля натиснете тук.

Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ от Betfair!

Има ли нещо друго, което трябва да знам за безплатния ми залог?

Безпланите залози в раздел СПОРТ не са кредите, те са предоставени от Betfair кагато посочените по-горе условия на промоцията са изпълнени и могат да се използват единствено за да се направи залог в раздел СПОРТ. Ако вашият безплатен залог е печеливш, само вашите печалби ще бъдат преведена по сметката Ви, но без стойността на безплатния залог.

Вашият безплатен залог може да се използва само веднъж, aко заложите по-малко от €10 с някой от вашите безплатни залози, то останалата част няма да бъде използваема.

Функцията Cash Out е забранена за използване при поставяне на безплатен залог.

 

  >>>100 ЛЕВА БОНУС ЗА НОВИ КЛИЕНТИ НА EFBET>>>Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирай се с промо код: 1017