Winbet регистрация


Winbet Регистрация и информация

WinBet е един от най-добрите и надеждни онлайн букмейкъри за български играчи в момента. Компанията работи усърдно всеки ден по своя уеб сайт, за да го подобрява и да предоставя на потребителите най-залаганите мачове на футбол и всеки вид спорт с най-много пазари. В WinBet всяка седмица се регистрират нови играчи, които при създаването на сметка получават бонус за спортни залози. Ако все още нямате WinBet регистрация, то задължително трябва да си направите. Ако се чудите какъв начален бонус предлага winbet за спортни залози за новите си клиенти в по-долните редове ще Ви обясним подробно.

Регистрация в WinBet от тук

WinBet има доста промоционални оферти, като една от тях е Начален winbet Бонус Спорт. Това е бонус офертата за нови клиенти на УинБет, които си направят регистрация и първи депозит. За да се докоснете до офертата на WinBet Бонус за спорт е нужно да попълните бонус код SPORT200 в обозначеното за това поле, когато правите депозит за първи път в сайта на УинБет. Този бонус ви дава до 50% от първия ви депозит, като неговата максимална стойност е 200 лева. Т.е. за да вземете максимум бонус сумата, трябва да депозирате 400 лева в сметката си. 50% от 400 е 200, така че тогава вие получавате бонус 200 лева за спортни залози в УинБет. Бонусът се добавя в баланса на игралния Ви профил на момента и ще може да залагате с него. Има обаче строги правила, за да може да изтеглите бонуса и евентуалните печалби, които имат и срок, а той трябва да бъде спазен.

   Условия за разиграване и изтегляне на winbet бонуса за нови клиенти

winbet-registraciaЗа да може да изтеглите спечелената бонус сума от Начален Бонус Спорт, клиентът е нужно да направи квалифициращи залози на стойност шест пъти депозит (максимум сумата за превъртане на депозита е 400лв.) плюс бонус (при депозирани 400 лв. и добавен 200 лв. бонус, трябва да се направят залози за (400+200)*6 = 3600 лева). Единствено направените залози на събитията от раздел Спорт (включително и на живо) на коефициент 2.0 или по-висок са валидни спрямо условията за разиграване на бонуса, които са описани в промоцията в сайта на УинБет.

Друго важно правило при разиграването на бонуса е, че новите клиенти нямат право да осъществяват повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, без значение от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Също така към непроменливите условия за превъртане на бонуса за спортни залози за нови клиенти се зачитат единствено губещи или печеливши залози. Отменени залози или такива, на които сте приложили опцията Кеш-аут, не влизат в превъртането на бонуса.

Начален бонус спорт е валиден 30 дена след вашия депозит и момента, в който сте получили бонуса. За този период условията за разиграване е необходимо да бъдат изпълнени от играта, тъй като в противен случай бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени. УинБет не удължава срока на бонуса, дори и да нямате възможност да залагате за даден период. Вие трябва да намерите начин да превъртите бонус сумата, защото иначе ще ви бъде взет баланса, натрупан от бонуса след изминаването на срока от 30 дни.

След като успешно сте разиграли бонуса в рамките на 30 дни, получената бонус сума при вашия първи депозит и евентуалните печалби ще се прибавят към общия баланс на сметката ви. След това ако желаете може да заявите теглене чрез най-популярните методи за плащане, с които Уинбет работи.

   На какви пазари на футбол може да залагате вашия Начален бонус за спорт в winbet?

WinBet дава възможност на своите потребителите да правят залози на над 700 различни пазари на топ футболните срещи. С вашия начален бонус за спортни залози може да залагате на всички опции на футболни мачове. Доста лесно е да превъртите бонуса на опцията Краен резултат. Тук поне винаги две от трите опции са с коефициент над 2.00, каквото е изискването за залози за превъртане на бонуса. При двоен шанс коефициентите са по-ниски и по-рядко се откриват ставки с над 2.00, но понякога има изгодни оферти за Х2 на по-висок коефициент, на които може да превъртите вашия бонус.

С начален бонус спорт в УинБет всички клиенти могат да залагат и на хендикап пазари. При Азиатски Хендикап обаче понякога залогът ви може да бъде отменен – Например когато сте играли опцията „1 (-1)“ и домакинът спечели с един гол разлика. Тогава вашият залог няма да бъде зачетен в условията за превъртане на бонуса. При печеливш залог обаче вие смъквате от сумата за разиграване на офертата.

Вход в WinBet

Winbet също така предлага и традиционните опции за футболни двубои като брой голове и гол/гол. На тези пазари също може да залагате с вашия бонус и да търсите печалба на коефициент над 2.00. В този букмейкър на много срещи може да правите и залози на играчи. Вашата бонус сума винаги може да превъртите на пазарите Голмайстор по всяко време. Тук рядко има коефициент под 2.00. При всеки успешен залог вие получавате добра печалба и по-малко от бонуса ви остава за разиграване.

На опции като „Домакин да спечели и двете Полувремена?“, „Домакин да отбележи в двете Полувреме?“ и същите пазари за отбор гост, бонусът се превърта лесно. С начален бонус спорт в УинБет новите клиенти могат да направят добри печалби на тези опции, тъй като коефициентите са високи. Освен това и на пазарът за отбор да отбележи първи в срещата ще намерите много атрактивни коефициенти, така че наистина е много лесно да превъртите бонуса за нов играч на спорт в УинБет на футболни мачове.

С вашия начален бонус може да залагате също на тенис, баскетбол, волейбол и всеки друг спорт. Там важат същите правила за разиграване на бонуса като коефициентът отново трябва да е 2.00 или по-висок.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирай се с промо код: 1017