WinBet регистрация

България – Франция (волейбол) на живо, 17.10.2015


BulgariaВ тази първа 1/2-финална среща от Европейското първенство по волейбол Франция излиза срещу България. Нашите момчета постигнаха доста до момента, като без никакво съмнение заслужават поздравление за това. Те се справиха на два пъти с Германия и то в най-краткия формат на един волейболен сблъсък – 3 гейма. Тотално превъзходство за „лъвовете“ срещу Бундестима.

Мнозина отдаваха първата победа на това, че германците подходиха лекомислено към срещата и излязоха с голяма част от резервните си състезатели. Това доведе до пълно крушение за тях, но ситуацията в 1/4-финалите беше по-специфична. Тогава Витал Хайнен избра най-доброто с което разполага, но дори тогава резултатът се оказа същия – 3-0 в полза на съперника.

Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ от BETFAIR!

Натисни ТУК, регистрирай се, и вземи бонуса от BETFAIR !

Като цяло отборът на България запазва 100%-овата си успеваемост от началото на европейското първенство след като последователно се разправи с Холандия, Чехия и на два пъти с Германия.

Предстоящата среща обаче ще е далеч, далеч по-тежка за нашите момчета.

Те излизат срещу един от най-класните отбори в целия свят – този на Франция. „Петлите“ разполагат с изключителни изпълнители, а когато се говори за индивидуалностите в техния тим, определено трябва да се спомене Н’Гапет – един изключителен играч, който може на свой гръб да изнесе победа срещу всеки един отбор в света.

Именно той се оказа в основата на спечелването на Световната лига по волейбол за Франция по-рано тази година.

Няма спор, че „петлите“ са по-класният от двата тима, но в такива срещу не винаги това се оказва решаващо. Трябва да се отбележи и тънкият факт, че родните национали играят на собствена земя, а в такива моменти както се казва „и стените помагат“. Изключителната публика в „Арена Армеец“ може да вдигне отбора от всяка една ситуация.

Според мен ще станем свидетели на един изключително качествен двубой, а рационалната опция за прогноза тук изглежда и двата тима да спечелят геймове.

прогноза: над 3.5 геймаРегистрирай се с промо код: 1017