WinBet регистрация

Италия – Русия (волейбол) на живо, 21.09.2015


Russia1В една от най-интересните срещи за деня в световната купа по волейбол Италия излиза срещу Русия. Този двубой има доста специфичен характер и в същото време огромно значение и за двата тима. Турнирът се провежда в Япония, като в него участват точно 12 нации. Всяка една от тях се бори за класиране на Олимпиадата в Рио през 2016 година. Поради тази причина в този турнир Бразилия не участва (тя вече си е гарантирала квота за Олимпиадата, поради това, че е домакин), както и редица други първокласни отбори.

Тази свирепа битка за челните две места се очертава да се води между цели 4 първокласни отбори, каквито са Италия, Русия, САЩ и Полша. Към днешна дата САЩ и Полша са в по-изгодна позиция, за да ги спечелят, но и останалите два отбора не са за отписване, все пак до края има доста време.

Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ от BETFAIR!

Натисни ТУК, регистрирай се, и вземи бонуса от BETFAIR !

От началото на групата всеки тим е изиграл по 8 двубоя, като САЩ и Полша имат 100%-ов актив, докато Русия и Италия имат по 7 победи и 1 загуба.

Отборът, който загуби предстоящата среща много сериозно ще ограничи шансовете си за класиране, така че залогът тук е огромен.

Италианците направиха редица промени в националния си отбор по волейбол след един грандиозен скандал, в който бяха замесени няколко от основните състезатели.

Русия на свой ред извърши едно подмладяване, което се отрази негативно върху резултатите и тимът не успя да си гарантира директно класиране за Олимпиадата в Рио.

Моментът е такъв, че и двата тима не са в най-доброто си състояние, а поне според мен има доста предпоставки да станем свидетели на драматична развръзка.

Очаквам страхотно шоу, което да завърши с изиграването на поне 4 гейма !

прогноза: над 3.5 гейма в срещатаРегистрирай се с промо код: 1017