WinBet регистрация

САЩ – Аржентина (волейбол) на живо, 23.09.2015


usa1В тази 11-а среща от Световната лига по волейбол САЩ излиза срещу Аржентина. Предстоящата среща е от огромно значение за двата тима, най-вече за американците. Както е известно сблъсъкът ще се играе в Япония, която е домакин на заключителната фаза. Структурата на провеждането й е такава, че 12-те отбора играят помежду си, а след изиграването на двубоите първите 2 получават последните квоти за Олимпиадата в Рио през следващата година.

Трябва да се отбележи, че в тези квалификации не участват отбори, които вече са си осигурили участие !

С оглед на ресурсите с които разполагат, а също така и на игровия потенциал на двата тима, САЩ е смазващ фаворит за спечелване на срещата.

Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ от BETFAIR!

Натисни ТУК, регистрирай се, и вземи бонуса от BETFAIR !

Американците допуснаха едва една грешка в 10-те си двубоя, губейки от Полша. Звездната им селекция се провали, но въпреки това е съвсем близо до класирането.

От огромно значение за САЩ е да стигне до „чиста победа“ съответно с 3-0 или 3-1 гейма.

Символичните гости от Аржентина записаха 7 победи и 3 загуби, но при тази конкуренция шансовете им за нещо по-сериозно изглеждат илюзорни.

Очаквам тимът на САЩ да демонстрира волейбол от световна класа и да спечели по категоричен начин ! По-рисковите играчи могат да опитат победа за символичните домакини с 3-0 гейма.

прогноза: 1Регистрирай се с промо код: 1017