Бонус 200 евро от Betfair/Бетфеър

200 Евро БОНУС от Бетфеър/Betfair

Регистрация в Betfair от тук

ОПИСАНИЕ НА ПРОМОЦИЯТА:
Правила & Условия:
Бонус СПОРТ до €200, без нужда от превъртане.
Какви са условията за участие?
Офертата е отворена само за нови клиенти, регистрирали се с промо код ZBAF02.
Можете да участвате, само ако вашата сметка е регистрирана в България.
Можете да вземете участие като използвате само една сметка. Ако установим, че сте използвали повече от една, си запазваме правото да задържим всички печалби, придобити от дублираната сметка. Методи за депозиране и плащане Moneybookers & Neteller няма да бъдат валидни към тази промоция.
Залозите, направени с безплатни залози като облог (изцяло или частично), няма да се зачитат.
Регистрация + 200 евро бонус от Betfair тук

Как работи офертата от €200 бонус?
За всеки пети приключен залог от €10, вие ще получите €20 безплатен залог до максимум 10 пъти и бонус от €200.
Залозите могат да бъдат единични или множествени (комбинации) и трябва да бъдат направени върху различни спортни събития и пазари, с минимален коефициент от 1.50 в раздел СПОРТ.
Залози от типа: Canadian, Goliath, Heinz, Lucky 15, Lucky 31, Lucky 63, Patent, Super Hei, Trixie & Yankee, както и на Спортна Борса НЕ се зачитат към условията за тази промоция.
При участие в тази промоция, вие няма да можете да участвате в други налични промоции, докато не я завършите.
Разполагате със 7 дни за да приключите всяка стъпка от промоцията (общо 5 стъпки). Ако не успеете да завършите конкретната стъпка в посочения срок, ще бъдете прехвърлени в следващата стъпка, без да получите бонус за предишната.
При отложени или анулирани спортни събития, вашите залози няма да се зачитат към тази промоция. Залози, приключени с Cash Out не са достъпни за тази промоция.
За промоцията се брои всеки пети залог (единичен или множествен) на минимална стойност от €10. Ако заложите €50 наведнъж, няма да получите безплатен залог автоматично. Моля, следвайте примера, посочен по-долу:
ПРИМЕР:
Залог 1: €10
Залог 2: €10
Залог 3: €10
Залог 4: €10
Залог 5: €10 >> €20 бонус

Регистрация в Betfair от тук

Процесът може да бъде повторен до 10 пъти и бонус от €200 (10 пъти х €20 в безплатни залози).
Ще бъдете прехвърлени към следваща промоционална стъпка, само когато вашите класирани залози са приключени. Пример: Ако направите 5 класирани залога на Бонус Стъпка 1, Вие трябва да изчакате всичките 5 от тях да бъдат приключени, за да получите своя бонус от €10 и да преминете към Бонус Стъпка 2.
Как мога да използвам своя бонус (безплатен залог)?
Вие можете да видите подробности за своя безплатен залог в секция Моите Бонуси, достъпен чрез заглавната част на www.betfair.com/sport, в раздел Betfair СПОРТ.
Вашият безплатен залог трябва да се използва в рамките на 30 дни и може да бъде използван единствено, като единичен залог в раздел Betfair СПОРТ (фиксирани коефициенти) на селекции с минимален коефициент от 1.20.
За да използвате безплатния залог, добавете вашата селекция, която отговаря на условията на тази промоция към фиша си.
Ако направите повече от една селекция, която да е в съответствие с условията на тази промоция, безплатния залог ще бъде приложен към тази с най-висок коефициент.
За да разберете повече как да използвате вашия безплатен залог, моля натиснете тук.
Регистрация в Betfair

Има ли нещо друго, което трябва да знам за бонуса си?
Безплатните залози в раздел СПОРТ не са кредити, те са предоставени от Betfair кагато посочените по-горе условия на промоцията са изпълнени и могат да се използват единствено за да се направи залог в раздел СПОРТ.
Ако вашият безплатен залог е печеливш, само вашата печалба ще бъдат преведена по сметката Ви, без стойността на безплатния залог.
Вашият безплатен залог може да се използва частично на спортни събития и пазар в раздел Betfair СПОРТ.
Функцията Cash Out е забранена за използване при поставяне на безплатен залог.
Betfair Стандартни Правила Условия

Други статии в Други прогнози

Времето е най-ценния залог

Времето е най-ценния залог

17.05.2019 12:15

Замисляли ли сте се колко ценно е вашето време? Колко ценни са миговете на опознаване или научаване на нещо ново? Колко време инвестирате, за да научавате нови неща? Колко време ви трябва, за да усвоите едно нова професия или нов език? Това са банални, но и супер важни въпроси. Въпроси, които намирайки своите отговори, ще ви помогнат да се чувствате по-добре. Чувството за определеност идва, когато усетите, че сте инвестирали това време, ко

Кубрат Пулев - Богдан Дину: Бокс 24.03.2019

Кубрат Пулев - Богдан Дину: Бокс 24.03.2019

23.03.2019 16:00

Кубрат Пулев - Богдан Дину Българските фенове на бокса с нетърпение очакват поредния мач на Кубрат Пулев. Кобрата за първи път ще се боксира на територията на САЩ като в неделя сутрин се изправя срещу румънеца Богдан Дину. Двубоят е част от специалната галавечер в зала "Хангара" в Коста Меса (Калифорния). Боксовата среща ще бъде предавана Пряко по Диема Екстра, както може да бъде гледана и на живо онлайн в интернет. Претендентът за свето

Футболни залози от ново поколение в Efbet

Футболни залози от ново поколение в Efbet

18.03.2019 10:19

В съзнанието на повечето хора футболните залози са свързани със залози за победител в даден футболен мач. Това е мислене, останало от времето на тото игрите на Българския спортен тотализатор, когато можеше да се залага единствено за разпределението на точките от футболната среща. След това, с навлизането на частните букмейкърски къщи и най-вече с навлизането на онлайн букмейкърските къщи, популярност придобиха и други пазари като те

Palms Bet Промо код 2019 година

29.12.2018 22:54

PalmsBet е сред най-новите лицензирани букмейкъри в България като дава възможност на играчите да залагат на най-актуалните и интересни спортни събития. Това е надежден букмейкър, който за 2019 година е предвидил много промо кодове и бонуси за новите си потребители. При нова регистрация с Промо код Palms Bet през 2019 година букмейкърът предлага най-високият бонус от 1000 лева. Бонуса е само за нови потребители. Всеки играч с нова регистрация в Palm

Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри: бокс на живо 02.12.2018

30.11.2018 20:46

Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри се изправят един срещу друг на 2 декември в 6:00 часа сутринта българско време. Боксовата среща ще се играе в Лос Анджелис и ще може да се гледа пряко онлайн в интернет. Победителят от този голям боксов сблъсък ще стане Световен шампион във версия Световен боксов съвет (IBC). Уайлдър – Тайсън Фюри! Американецът Дионтей Уайлдър за последно се качи на ринга през март, когато записа категоричен успех срещу куби