Актуални бонуси и оферти за 2017


бонуси и оферти за 2017

бонуси и оферти за 2017Онлайн букмейкърите предлагат много бонуси и оферти, но у вас може да възникне въпросът актуални ли са през 2017 година? Като цяло бонусите в сайтовете за спортни залози не се променят през годината или през следващата, а когато букмейкърът реши. Повечето онлайн букмейкъри рядко променят своите оферти за нови потребители и вече регистрирани клиенти. Все пак сега ще ви запознаем с актуалните бонуси и оферти за 2017 година в най-популярните букмейкъри в България.


Днес Промо Код за Ефбет!

бонус от Ефбет нов клиент


Ефбет Регистрация + 100 лева Бонус
Актуален в момента Промо код за Ефбет: 

Промо код1017

ефбет регистрация
***
След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


Efbet предлага на потребителите си възможност за увеличаване на сумата при депозит. Това е офертата за нови клиенти – 25% бонус до 100 лева при първи депозит. Всеки нов потребител в сайта може да вземе този бонус. Освен това букмейкърът Ефбет дава на клиентите си и бонус презареждане. Тук трябва да получите покана по-имейл, за да вземете този бонус. Той е 100% от вашия депозит до 100 лева. И двата бонуса в Ефбет са актуални за 2017 година и може да се възползвате от тях.

В Betfair през 2017 година може да вземете увеличен коефициент, ако все още нямате регистрация. Почти всяка седмица букмейкърът предлага оферти за актуалните мачове и не трябва да пропускате тази възможност. Вместо да залагате на коефициенти по 1.20, вие може като нов клиент да вземете 5-6 коефициент и да спечелите бонус. В сайта на букмейкъра може да се запознаете и другите актуални бонуси и оферти.Актуалният бонус за нови клиенти в efbet е 100% от първия депозит до 100 лева. Това е офертата за нови потребители. След регистрация и депозит в може би най-добрия сайт за онлайн залози вие може да получите този бонус. В букмейкъра има и много актуални оферти на спортни залози. Може да получите бонус за залози на тенис, американски спортове и баскетбол в Европа. Също така има и бонус за Евро футбол. Възползвайте се от всички тези бонуси, защото те са актуални!Регистрирай се с промо код: 1017