Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Безплатни футболни прогнози за днес


Безплатни футболни прогнози за днесБезплатни футболни прогнози за днес може да намерите в много сайтове в интернет. Редица типстъри предлагат своите услуги като публикуват безплатни прогнози, но повечето от тях са без никаква обосновка. Вие обаче може да намерите и много добри обосновани прогнози напълно безплатно. Доста онлайн сайтове за футболни прогнози предлагат безплатни съвети за залагания като за всяка среща има добър анализ и може да прочетете любопитна информация преди срещата.


Днес Промо Код за Ефбет!

бонус от Ефбет нов клиент


Ефбет Регистрация + 100 лева Бонус
Актуален в момента Промо код за Ефбет: 

Промо код1017

ефбет регистрация
***
След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


Другият вид безплатни прогнози са само кратки прогнози като има страници в сайтовете с прогнози за днес, където може да видите само знакът, който типстърите предлагат за игра. Вие трябва да отворите някой онлайн букмейкър и да заложите срещата, ако имате доверие на даден сайт.

Безплатните футболни прогнози най-често са за краен резултат. Повечето сайтове дават прогнози за 1, Х или 2 на срещите. Те избират мачовете на по-големите отбори, тъй като погледът е насочен върху тях. Играчите също добре познават тези тимове и е по-вероятно да направят залог. Представете си, че видите прогноза за двубоите Суонзи – Манчестър Сити и Генк – Шарлероа. Предполагаме, че и вие бихте се доверили на безплатната прогноза за мача от Висшата лига, вместо да заложите на срещата от първенството на Белгия, тъй като малко играчи имат доверие на по-неизвестните отбори.

Има и не малък брой футболни прогнози в интернет за брой голове. Много сайтове предлагат над 2.5 гола като прогноза на срещите на отбори като Барселона, Байерн Мюнхен, Арсенал, Рома, Монако, Лион и т.н. За тази прогноза на „оувър“ е важно да се залага на резултатни отбори, каквито са изброените. Голям процент от мачовете на тези състави, а и на повечето класни отбори, когато играят с по-слаб съперник, завършват с поне три попадения. Хората са свикнали да виждат много попадения от тези отбори и лесно им се доверяват и очакват отново да паднат голям брой голове в срещите им.

Не винаги обаче мачовете завършват с три или повече гола. Понякога отборите си вкарат по едно попадение и срещата приключва наравно. Точно затова има и опцията за залагане на Гол/Гол. В много безплатни футболни прогнози онлайн вие ще срещнете този залог, тъй като това е добре известен пазар на футболните срещи, който се предлага във всички големи букмейкъри. Залагайки на двата отбора да отбележат попадение, вие може да спечелите още до 30-ата минута или до полувремето като не е нужно да чакате до края на мача. Това е любима опция на много типстъри, които дават безплатни футболни прогнози.Регистрирай се с промо код: 1017