WinBet регистрация

Безплатни футболни прогнози


За да имате успех при залозите на футбол трябва да се интересувате от футболни прогнози. Днес това може да го правите напълно безплатно в интернет. Дори за един мач е добре да намерите два-три различни анализа, да видите дали прогнозите и мнението на типстърите съвпадат и тогава да вземете решение дали да направите залог.

Регистрирай се и в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9757. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

В интернет ще откриете доста сайтове за безплатни футболни прогнози. Напълно безплатно може да се докоснете до анализа на добри типстъри, които от години се занимават с анализирането на мачове и даване на прогнози. Предвид факта, че футболната прогноза е безплатна, то не може да очаквате печалби всеки път. Трябва да имате и известна доза късмет, за да спечелите. Понякога във футболните прогнози се случва точно обратното от това, което е дадено като предложение от типстърите. Това разбира се е рядко, но това е футбол – понякога има изненади и играчите са от губещата страна.

В безплатните футболни прогнози най-често ще намерите залози за 1Х2, под/над и двата отбора да отбележат гол. Това са стандартните опции, на които типстърите наблягат. Вие може да решите дали да се доверите и да заложите прогнозата за срещата или пък да изберете залог за същия мач, но от друга футболна прогноза.Намерете няколко сайта за безплатни футболни прогнози и започнете да следите дали те познават. В безплатните футболни прогнози може да се информирате за формата на отборите, на кое място са в класирането и как са се представили в предишните срещи. Също така много често в анализа има и информация за липсващи играчи, което е много важно при залозите на футбол. Вие няма какво да загубите от безплатните футболни прогнози – нито трябва да платите нещо, нито при печалба да дължите сума на някого. Просто ще обогатите знанията си преди даден мач за това какъв е вероятният краен изход.Регистрирай се с промо код: 1017