Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Бонуси от bet365 за световно по футбол 2018!


регистрация бет365Световно Първенство по футбол 2018 в Русия вече започна! Bet365 не се забави и предложи няколко невероятни бонус предложения на своите нови клиенти специално за Световното първенство 2018:

До 100 ЛЕВА след Вход за нови клиенти!
Връщане на загуби, ако твоя отбор отпадне след дузпи!
Връщане на загуби, ако мач завърши 0:0!
Ранно изплащане на печалба, ако твоя отбор поведе с 2 гола разлика!

Информация за всички бонус предложение на бет365 може да получите от долните редове:

    Най-добрият бонус на bet365: ***Оферта Нова Сметка за всеки нов клиент***

Всеки нов клиент има право на 100% Бонус Депозит до 100 ЛЕВА в bet365, но моля следвайте стъпките:

Регистрирайте акаунт в Bet365.com от тук СЕГА, направете депозит най-малко 10 лв (или еквивалент в друга валута) или повече и ще имате право на 100% бонус на Вашия депозит, до максимум 100 лв.

За да получите бонуса, кликнете на Клиенти от меню Услуги на сайта на bet365, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай. Всичко е много лесно.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити.

Класирай се за бонус Нова Сметка

_______________________________________

   ***Дузпи – Обратно за Световно първенство 2018

Направете залог за Краен Победител на Световното Първенство 2018 в bet365.

Ако отборът Ви загуби след дузпи, bet365 ще ви върне парите за губещия залог.

Важни Условия и Правила на офертата:

Тази оферта е достъпна само за нови клиенти.

Тази оферта важи за залози за Победа и Подсигурен Залог за пазар Краен Победител на Световното Първенство 2018 до началото на финала в 18:00 часа в Неделя, 15 Юли.

Офертата не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, ще бъде върнат само останалият активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и Вашият отбор загуби след дузпи, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

Вземи бонуса от тук

_______________________________________

   ***0:0 – Отменен Залог за Мондиал 2018

Заложете преди мач на някой от пазарите Първи Голмайстор, Последен Голмайстор, Голмайстор по Всяко Време, Краен Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст на среща от Световното Първенство 2018.

Ако мачът завърши 0:0, bet365 ще Ви върне губещите залози за тези пазари.

Важни Условия и Правила:

Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

Офертата е валидна преди мач за всяка среща от Световното Първенство 2018 за пазарите Първи Голмайстор, Последен Голмайстор, Голмайстор по Всяко Време, Краен Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст. Ако мачът завърши 0:0, bet365 ще Ви върне губещите залози за тези пазари.

Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и срещата завърши 0:0, ще бъде възстановен само останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди мача и срещата завърши 0:0, ще бъде върнат само новият залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

Вземи бонуса от тук

_______________________________________

   ***Ранно Изплащане за Мондиал 2018

Направете единичен залог преди мач на пазар Краен Резултат за среща от Световното Първенство 2018.

Ако Вашият отбор поведе с 2 гола разлика в някой момент от редовното време на мача, bet365 ще уреди залога Ви по-рано като печеливш, независимо от крайния резултат.

Важни Условия и Правила:

Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

Офертата важи за единични залози преди мач на пазар Краен Резултат за среща от Световното Първенство 2018, до и включително финала в Неделя, 15 Юли.

Офертата не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще се уреди на база останалия активен залог.

Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на мача и Вашият отбор поведе с два гола, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата няма вече да е валидна.

Вземи бонуса от тук

_______________________________________

   Световно 2018 е нещо страхотно, всички погледи са насочени към него!

За Всички от изброените по-горе оферти важат условия и правила. Забранено за лица под 18 години. Внимателно прочетете всички условия и правила предоставени от Бет365:

 Регистрирай се с промо код: 1017