Бонус при регистрация без депозит


Бонус при регистрация без депозит

Към момента няма сайт за спортни залози в интернет, достъпен за България, който да предлага бонус при регистрация без депозит. Т.е. не може само да си направите регистрация и да получите бонус. Трябва да направите своя първи депозит в дадения сайт и тогава ще получите бонус.


Днес Промо Код за Ефбет!

бонус от Ефбет нов клиент


Ефбет Регистрация + 100 лева Бонус
Актуален в момента Промо код за Ефбет: 

Промо код1017

ефбет регистрация
***
След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


Преди време букмейкърът Efbet беше пуснал за определен период оферта бонус при регистрация без депозит. Тя беше свързана с юбилейния мач на Христо Стоичков. Тогава доста потребители се възползваха и това беше успешен ход на букмейкъра. Сега обаче Ефбет не предлагат подобна оферта. Дори да намерите в интернет линк към Ефбет за Бонус при регистрация без депозит, то трябва да знаете, че това не е вярно.

bet365-registracia-bonus

Регистрация в Bet365 от тук

В момента при регистрация в Efbet може да вземте 25% бонус първи депозит до 100 лева. Това е оферта само за нови потребители. Направете си регистрация в букмейкъра като попълните коректно вашите лични данни и ще получите бонус в сметката си, след като вкарате пари.

Още много бонуси ще срещнете в онлайн букмейкърите и си струва да се регистрирате, въпреки че няма да ви дадат бонус при регистрация без депозит.В efbet също няма Бонус при регистрация без депозит. Там обаче пак може да вземете бонус за първи депозит, който е 100% от сумата, която сте депозирали – до 100 лева. Само трябва да въведете код на оферта и ще получите бонуса. Другите достъпни букмейкъри в България Betfair и 1xBet също предлагат добри бонус оферти, от които може да се възползвате след вашия първи депозит в техния сайт.Регистрирай се с промо код: 1017