Бонус от WinBet


Бонус от WinBet. Повечето играчи в онлайн сайтовете за спортни залози търсят добри бонуси. Букмейкърът WinBet предлага много добър начален бонус до 200 лева. Когато влезете в секцията със спортни залози в Уин Бет, кликнете на раздел Промоции. Точно там може да се запознаете с всички правила и условия на началния бонус, който букмейкъра предлага. В този материал ние ще ви разясним накратко основното, което трябва да знаете как да вземете и да използвате бонуса на този нов букмейкър, който набира популярност в България. Winbet е собственост на Уин Бет ЕООД, като е създадена още 2011 година.

  Как да направите регистрация в Winbet

Всичко по регистрация в сайта Winbet е опростено, но за ваше удобство ще ви помогнем, като ви кажем какво трябва да направите.

– Посетете сайта на Уин Бет през този линк
– Натиснете тук на  „Регистрация” за да ви зареди директно регистрационната форма.
– Ще ви зареди формата за регистрация на УинБет, като следва да въведете личните си данни.

registracia-уинбет

Регистрация-уин бет

Начален бонус от WinBet до 200 лева за спортни  залози

След като си направите регистрация в сайта winbet.bg, може да вземете начален бонус до 200 лева. При регистрация и депозит като нов клиент вие ще получите 50% от първия си депозит, като максималната стойност на бонуса е 200лв. Това означава, че вие трябва да депозирате 400 лева, за да получите максимален бонус. При депозит от 100 лева, ще получите 50, а ако вкарате 50 лева – получавате 25. Бонусът в WinBet се добавя директно баланса на игралния Ви профил, щом го изискате. Може веднага да го използвате за спортни залози и да се опитате да увеличите парите си.

Регистрирай се сега от тук в WinBet.bg

За да вземете Начален Бонус за Спорт трябва да въведете бонус код SPORT200 в обозначеното за това поле, когато депозирате за първи път в сайта на WinBet. Букмейкърът е поставил определени правила и условия, за да можете да изтеглите бонуса и евентуалните печалби.

Може да се опитате да изтеглите бонус сумата и акумулираните печалби с нея веднага щом направите квалифициращи залози на стойност 6 пъти депозит плюс бонус сумата. Преди това теглене на бонус сумата няма да може да направите! В такъв случай при депозирани 400 и взет 200 лева бонус, трябва да направите залози на стойност 3600 лева. Минималният коефициент за разиграването на бонуса в Уин Бет е 2.0.  Бонусът има срок за превъртане и той е 30 дни. Ако за този период вие не изпълните условията, ще загубите бонус сумата си.

За превъртане на бонуса се зачитат само уредени залози – губещи или печеливши. Отменени залози или такива, на които сте използвали кеш-аут, не се зачитат за разиграване на бонуса!Регистрирай се с промо код: 1017