efbet bonus 100 leva

Букмейкъри и бонуси


bukmeikariЗалагането онлайн има много предимства, а най-голямото без съмнение е наличието на бонуси. Ако залагате в Еврофутбол вие няма как да получите бонуси, а при това и коефициентите са ниски. В интернет обаче освен, че може да залагате на високи коефициенти, имате възможност да вземете страхотни бонуси при регистрация в който и да е сайт за спортни залози.

Какво представляват бонусите в букмейкърите?

Всеки букмейкър предлага бонус за нови играчи – дали определен процент от първия ви депозит или пък други безплатни залози, то вие ще получите бонус!

bet365-registracia-bonus

Регистрация в Bet365 от тук

В efbet например бонус офертата е 100% от първия ви депозит до 100 лева. Т.е. вкарвате 100 лева и получавате още толкова под формата на бонус. В друг букмейкър в България – Ефбет, вие може да вземете 25% бонус до 100 лева. Тогава пък трябва да направите депозит от 400 лева, за да вземете максикум бонус. Betfair пък предлага увеличени коефициенти за нови клиенти, след което те се изплащат в безплатни залози. Така че който и букмейкър да изберете за начало, вие ще получите бонус, а най-добре е да се регистрирате във всички.

Освен бонус офертите за нови клиенти, букмейкърите предлагат и много бонуси на спорт, от които също може да печелите повече. Проучете добре всеки един букмейкър какво предлага и залагайте там, където ви харесват промоциите. Също така сайтовете за онлайн залози имат и казино бонуси, а тези които предлагат покер зала като Efbet – има и бонус за покер.След получаването на бонуса трябва да го превъртите. Това е важно условие за всеки един бонус в онлайн букмейкърите. Вие трябва да разиграете определена сума пари, преди да изтеглите вашия бонус. Няма как просто да вкарате 50 лева и да изтеглите 100 като ви дадат бонус. Забравете! В сайта на букмейкъра може да се запознаете какви са правилата и условията за разиграване на бонуса.Регистрирай се с промо код: 1017