efbet bonus 100 leva

Важни правила в залаганията на футбол


Важни правила в залаганията на футболТри важни правила за успех в залаганията на футбол

За да имате успех във футболните залози, а и в спортни залагания като цяло, трябва да спазвате някои важни правила относно залаганията. Ние сме подготвили да ви представим три от най-важните правила в залаганията на футбол.

bet365-registracia-bonus

Регистрация в Bet365 от тук

Няма да спечелите повече, ако залагате с по-големи суми

Доста играчи си мислят, че при залози с по-големи суми на футболни прогнози се печели повече. Сега ще ви разясним защо това не е така. Вие няма да забогатеете с четири или пет печалби с големи суми на ниски коефициенти. Шансът обаче да загубите заложената сума е също толкова голям като и при залог от 5 лева на 2 коефициент. Ето защо е по-добре да правите залози с по 20-30-50 лева на 2 коефициент, отколкото да залагате по 500 – 1000 лева на ниски коефициенти като 1.10 или 1.20. При една загуба на тези коефициенти, то вие сте назад и ще трябва да започнете отначало.

   Загубените пари не се връщат с още залози

След като загубите значителна сума пари, се надявате, че с по-големи залози ще избиете загубата. Добре е да проявите мъдрост и да не залагате! Получили сте вашия урок в хазарта и е най-правилно да прекратите залозите за месец или повече. След като се опитвате да избиете загубите, вие може да влезете в още по-голяма серия от губещи залози. Това ще доведе и до по-големи финансови загуби за вас от футболни залози, което не е добре за вас и за близките ви.

   Взимайте под внимание статистиката на футболните срещи

В някои мачове е най-добре да се доверите на статистиката. Проверете изминалите пет – шест мача между отборите и тогава залагайте. Доста често статистиката носи успех във футболните залагания. Понякога просто някой отбор играе трудно срещу даден съперник и не може да спечели в осем – девет поредни срещи, а когато вие използвате тази статистика във ваша полза, ще спечелите!Регистрирай се с промо код: 1017