Bet365 Верификация


Верификация на сметка в Бет365

   1. Регистрация на акаунт в Бет365:

За да създадете своята регистрация в Бет365 ще Ви трябват 1-2 минути. Процедурата е максимално опростена, като почти не може да се сбърка. Внимавайте като въвеждате личните си данни, защото те са важни при верификацията на сметката си в bet365.

След регистрация в bet365 остава само едно нещо, което трябва да направите. Това е верификацията на вашата сметка.Регистрация в Bet365

   2. Защо е толкова необходимо да верифицирате сметката си?

Ако не минете процеса на верификация, вие няма да може да теглите средства. Екипът на bet365иска да потвърди данните ви и да е сигурен, че вие сте човекът, създал сметката. Това е така, защото за компанията е много важно да отговаря на регулаторните изисквания, за да осигури сигурността по сметките на всички играчи.

Процесът по Верификация на сметка се нарича още Идентификация (KYC). Ако някъде срещнете в сайта на бет365 съкращението KYC, то отговаря на верифицирането на сметката.

   3. Как може да верифицирате акаунта си в bet365?

Букмейкърът приема следните документи за верификация:

  • Паспорт
  • Личната си карта
  • Шофьорска книжка

За да приключите процеса по идентификация, трябва да изпратите копие на документа за самоличност. При регистрация в бет365 вие посочвате чрез кой документ ще желаете да се идентифицирате и трябва точно него да изпратите.

Регистрацията е елементарна!

В сайта на bet365 ще намерите секция Идентификация. Точно от там е най-бързият начин, за да верифицирате сметката си. Снимайте вашите документи и ги качете от тази страница. Когато го направите, екипът на букмейкъра ще се опита максимум до 48 часа да провери вашите документи. Когато всичко е готово и няма проблем с акаунта ви, ще получите информативен имейл.

Друга възможност за изпращане на документи за идентификация е на имейл. Ако решите по този начин да верифицирате акаунта си, напишете в и-мейла Вашето потребителско име и четирицифрен код за сигурност.

Най-важното условие е снимките да са ясни и четливи! Трябва обаче да ви съобщим, че изпратени документи по имейл може да отнемат до 72 часа за проверка.

Бет365 предлага и редица бонуси за свойте нови и настоящи клинети. Бет365 регистрация. Възползвай се…Регистрирай се с промо код: 1017