Ефбет Регистрация и верификация на сметка


Ефбет Регистрация на сметка

    1. Регистрация на акаунт в Ефбет:

За да направите своята регистрация в Ефбет Ви е нужна не повече от минута. Всичко е толкова лесно, че няма къде да сбъркате. Най-важното е да дадете истинските си данни за да нямате неприятности след това при верификацията на сметката си в Efbet.


Днес Промо Код за Ефбет!ефбет-бонус


Ефбет Регистрация + 200 лева Бонус
Актуален в момента Промо код за Ефбет: 

Промо код1017

ефбет регистрация
***
След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


Регистрацията в Ефбет е лесна, упътване тук: Регистрация в Ефбет!

    2. Активиране на сметката Ви в Ефбет

До няколко минути след регистрацията в Ефбет ще получите имейл с информация. В това писмо ще има линк на който трябва да кликнете, за да активирате сметката си в ефбет.
След Вашата активация от линка в имейла, Вие ще можете да депозирате и залагате без проблеми в своята игрална сметка в Ефбет.

3. Как да верифицираме акаунта си в Efbet? (когато искате да направите първото си теглене на пари за първи път)

Решавате да изтеглите за първи път пари от Ефбет, то еднократно трябва да потвърдите, че това сте наистина Вие. За това служители на Ефбет ще се свържат с Вас по имейл, като изискат следните документи.

    • Лична карта
    • Шофьорска книжка

В последно време много често се случва служителите на Ефбет да изискат и сканирана дебитна карта с която сте направили своя депозит /ако сте депозирали с дебитна карта/.

В ефбет може да се депозира с най-различни начини, но най-добрия за момента е депозита с Изипей.

Ефбет е лидер в онлайн залозите в България и букмейкър на годината. Те са спонсор на много футболни, волейболни отбори и стимулират развитието на детско юношеските школи.

Не забравяйте да се възползвате от бонуса в Ефбет. За подробноси за бонуса на Ефбет прочетете тук: Информация за бонуса на Ефбет. Заслужава си…
_______________________________________

Последна актуализация 01 Март 2019Регистрирай се с промо код: 1017