efbet bonus 100 leva

Ефбет Регистрация и верификация на сметка


Ефбет Регистрация на сметка

    1. Регистрация на акаунт в Ефбет:

За да направите своята регистрация в Ефбет Ви е нужна не повече от минута. Всичко е толкова лесно, че няма къде да сбъркате. Най-важното е да дадете истинските си данни за да нямате неприятности след това при верификацията на сметката си в Efbet.

При регистрацията си в Efbet задължително въведете
промоционален код: 1017
(чрез този промо код: 1017 ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции)

Регистрация Ефбет

Регистрацията в Ефбет е лесна, упътване тук: Регистрация в Ефбет!

    2. Активиране на сметката Ви в Ефбет

До няколко минути след регистрацията в Ефбет ще получите имейл с информация. В това писмо ще има линк на който трябва да кликнете, за да активирате сметката си в ефбет.
След Вашата активация от линка в имейла, Вие ще можете да депозирате и залагате без проблеми в своята игрална сметка в Ефбет.

3. Как да верифицираме акаунта си в Efbet? (когато искате да направите първото си теглене на пари за първи път)

Решавате да изтеглите за първи път пари от Ефбет, то еднократно трябва да потвърдите, че това сте наистина Вие. За това служители на Ефбет ще се свържат с Вас по имейл, като изискат следните документи.

    • Лична карта
    • Шофьорска книжка

В последно време много често се случва служителите на Ефбет да изискат и сканирана дебитна карта с която сте направили своя депозит /ако сте депозирали с дебитна карта/.

В ефбет може да се депозира с най-различни начини, но най-добрия за момента е депозита с Изипей.

Ефбет е лидер в онлайн залозите в България и букмейкър на годината. Те са спонсор на много футболни, волейболни отбори и стимулират развитието на детско юношеските школи.

Не забравяйте да се възползвате от бонуса в Ефбет. За подробноси за бонуса на Ефбет прочетете тук: Информация за бонуса на Ефбет. Заслужава си…
_______________________________________

Последна актуализация 20 Септември 2018Регистрирай се с промо код: 1017