efbet bonus 100 leva

Европейски хендикап – какво е това?


Европейски хендикап от гледна точна на сайта Betfair

Понякога турнирната маса намалява в една конфронтация явен фаворит и външен. Такива мачове не са много интересни за гледане от феновете: резултатът може да бъде предвиден почти на 100%. Фенове на залозите също не са доволни, защото букмейкърите предлагат ниски коефициенти.

Стартирайте от тук с Betfair регистрация!

Европейският хандикап се дава на слаб отбор преди мача, за да се изравнят шансовете и да се върнат интригите.

Какво представлява европейският хандикап?

Всеки, който някога е в клас за физическо възпитание в училище, знае каква е възражението на различните възрастови групи. Един отбор е забележимо по-силен от другия и няма никакъв въпрос за победителя. Неизвестен е само краен резултата. Екип от младши класове се опитва да се бори, но нищо не се случва. Старшият отбор не се притеснява много и печели.

bet365-registracia-bonus

Регистрация в Bet365 от тук

Изглежда, че няма мотивация, няма интерес, няма каране. На този етап учителят обявява допълнителни условия за играта. По-слабият отбор получава начален старт преди началото на играта. Това означава, че ако старшият отбор не полага достатъчно усилия, той може да загуби. И в очите на по-младите спортисти изгрява огъня на надеждата за победа.

Европейският хандикап има същото значение. Основната му задача е да се изравнят шансовете на конкурентите. В действителност, разбира се, любимата определено ще спечели. Но в таблицата с коефициенти на уебсайта на букмейкъра картината става много по-привлекателна за играча.

Европейска хазартна същност

Европейският хандикап е посочен като двойка номера в скоби. P2 (1: 0) = 1.56, тук мачът започва с 1: 0 в полза на първия отбор и играчът понася чиста победа на втория отбор в основното време с този хандикап.

Това означава, че истинският мач трябва да завърши с два гола в полза на втория отбор. Победа с една голова разлика. Тя няма да е достатъчна за даден играч – тогава той почти ще направи равенство и ще се обзаложи, че ще спечели. Естествено, равенство или победа за първия отбор не е удовлетворено. Тогава залогът ще бъде загубен.

Ползи за играча

Европейският хандикап позволява да залагате с допълнително условие, което означава, че става по-трудно да се отгатне резултатът от мача. В конфронтацията на равностойни противници това не е печелившо, но ако има ясен външен и предпочитан отбор, може да увеличите скоростта на залога, а рискът не се увеличава. Това се използва от напреднали играчи, които оценяват безрисковото увеличение на коефициентите.

За да изберете правилната посока за хендикапа, трябва да разгледате отборите преди мача, да прочетете няколко отзиви и да се запознаете със статистическите данни за ефективността на последните срещи.

Заключение

Европейските залагания са много лесни за разбиране. Този тип залагане на хандикап е по-добре е да използвате в мачове със съперници от съвсем различен клас, за да не се класирате на случаен принцип. Ако се съмнявате, е по-добре да опитате с азиатските коефициенти.Регистрирай се с промо код: 1017