WinBet регистрация

Залози на живо на Шампионска лига


uefa-championska-liga-futbolni-prognoziВ днешно време сайтовете за спортни залагания предоставят страхотната възможност да се правят залози на живо. С променящи коефициенти, динамично развитие на събитията и дори възможност за наблюдаване на футболни мачове на живо, лайв залозите са един от най-ценните компоненти на онлайн букмейкърите. Всички сайтове за залози предлагат залагания на живо на футбол и разбира се на един от най-големите турнири в света – Шампионска лига. В тази статия ще разгледаме какви залози може да правите на живо на мачовете от Шампионска лига.

Регистрирай се и в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9757. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

Букмейкърът efbet поддържа най-добре залозите на живо и ще обърнем внимание на техните залози на живо на Шампионска лига. Пет-десет минути преди началото на всяка среща вие ще видите мачът на началната страница в раздел „На живо“. Мачовете от Шампионска лига се поставят най-отгоре в залозите на живо, тъй като това са основни събития и букмейкърът акцентира на тях. Цъкнете върху желания от вас двубой и ще може да видите какви пазари за залози на живо се предлагат.

На всяка среща от Шампионската лига след нейното начало на живо вие може да залагате на пазара краен победител. Това е основният залог на футболните срещи и винаги може да правите прогнози на него. След началото на двубоя според неговото развитие коефициентите за 1Х2 се променят и вие може да изчакате по-изгодна ставка, за да заложите. Същото важи и със залога за Двоен шанс, който ще намерите точно под пазарите за Краен резултат.

На елиминационните сблъсъци в Шампионска лига, efbet дава възможност да правите залози за това кой отбор ще продължи напред – това е пазарът „Да се класира“. Тук трябва да прогнозирате кой отбор ще премине в следващата фаза като може това да стане след края на редовното време, след продължения или след изпълнение на дузпи.

Други основни залози на живо са за брой голове. В ефбет вие може да залагате на голове в мача, алтернативен брой голове и голове през първото полувреме. Коефициентите тук са разнообразни според вида на съперниците и техния стил на игра, но може да намерите много високи коефициенти за резултатни срещи, които често стават в Шампионска лига. Залозите за корнери също присъстват в раздел „На живо“ в букмейкъра. Ако няма корнер за известен период, то линията за корнери се намаля, а в обратен случай при много изпълнения на ъглови удари се повишава. На някои двубои от Шампионска лига стават по над 15 корнера и вие може да заложите на живо за подобен сценарий.

Едно от нововъведенията в залозите на живо за Шампионска лига, което efbet въведе, е залози за следващи десет минути. Например ако мачът е в шестата си минута, вие може да направите залог за следващите десет минути (10:00 – 19;59). Възможностите за залог тук са за голове, корнери, аутове, свободни удари, тъчове и картони. Наистина това е голямо разнообразие. Например любопитен залог, който може да пробвате, е над 1.5 аутове (удари от вратата). Ако двата отбора играят офанзивно и имат нужда от попадения, то това понякога е залог, който носи лесни печалби.Регистрирай се с промо код: 1017