Световно 2018 - бонус 100 лева! ! ! 100 лева бонус от Ефбет! Форма за регистрация - използвай промо код: 1017 ! ! !

Залози от мобилен телефон


Залози от мобилен телефон

Залози от мобилен телефон

Залози от мобилен телефон в онлайн букмейкърите е нещо напълно възможно, особено в днешни дни, когато технологиите бележат такъв напредък. С толкова модерни смартфони и таблети, които имат страхотен и бърз интернет, няма как онлайн букмейкърите да не предлагат мобилни версии на своите сайтове за улеснение на потребителите.

Във всеки букмейкър, който е достъпен за България (ЕфбетБетфеър и др.), може да правите залози от мобилния си телефон. Само трябва да влезете във вашия акаунт, така както и от настолен компютър. Сайтовете за спортни залози не изискват да сте изтеглили мобилно приложение. Просто от браузъра на телефона въведете уеб адреса на букмейкъра и ще ви се зареди мобилната му версия. Е, за ваше улеснение може да си изтеглите мобилно приложение от сайта на дадения букмейкър, за да го имате като иконка на екрана и да може да влизате и залагате още по-бързо.

Предлагаме да вземете най-добрият бонус на бет365 е, а именно 100 лева бонус след регистрация и депозит за всеки нов клиент! Цялата информация за бонуса, какво и за всички други промоционални оферти, може да се запознаете в официалния сайт на букмейкъра Bet365. Важат правила и условия!

Вход в Bet365

От мобилната версия на съответния букмейкър вие може да се регистрирате в него, да депозирате средства, да вземете бонус за нов клиент и да правите залози преди мач и на живо. Също така при добър интернет може и да играете казино игри от вашия мобилен телефон.

Да правиш спортни залози от смартфон или таблет е истинско удоволствие. Много лесно се залага от мобилен телефон. Букмейкърите предлагат всички видове спорт в мобилните версии. Най-често видовете спорт са обозначени с картинки като само трябва да цъкнете върху изображението на съответния спорт и след това може да видите какви първенства и турнири се предлагат. Залогът от мобилната версия не се приема по-бавно от колкото на компютър. Не трябва да си мислите, че щом залагате от телефон, вие сте ограничени по някакъв начин. Напротив, дори е възможно от телефона да заложите много по-бързо, тъй като по-лесно се намират двубоите и за секунди може да намерите всичко, приплъзвайки пръста си по екрана.Регистрирай се с промо код: 1017