WinBet регистрация

Защо да залагаме в повече букмейкъри?


Защо да залагаме в повече от един букмейкър?

top-bukmeykari-zaloziКогато решите да залагате онлайн започвате да се чудите в кой букмейкър да играете. Това е едно от най-важните решения, които трябва да вземете. Има десетки сайтове за спортни залагания в интернет и вие сте разколебан кой да изберете. Започвате да сравнявате техните предимства и недостатъци, но всеки букмейкър има своите предложения и бонуси, заради които си струва да го изберете.

Тогава възниква въпросът защо да не залагам в повече от един букмейкър? Разделете банката си на няколко равни части и депозирайте в повече букмейкъри и така ще може да използвате предимствата на всеки един. Какви са най-сериозните плюсове на залагането в повече от един сайт за спортни залагания ще разберете в този материал.

Сравняване на коефициенти

Водещото предимство на това да разполагате с акаунт в повече от един букмейкър е, че ще можете да сравнявате коефициентите и да направите залог на най-високия. А както знаете – по-висок коефициент, по голяма печалба. Всеки човек, който залага, трябва да сравнява коефициентите в повече от един букмейкър. Не е нужно да си професионален играч, за да го правиш. Просто така ще спечелиш повече!

Регистрирай се и в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9757. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

Коефициентите за едно и събитие винаги малко или много са различни в сайтовете за спортни залагания. Дори понякога някой букмейкър не е достатъчно бърз, за да актуализира дадено събитие и коефициентът остава доста по-висок в сравнение с други букмейкъри.

Да вземем за пример, че вие сте се регистрирали в Ефбет и Betfair. Искате да заложите знак 1 на двубоя Челси – Ливърпул. Коефициентът за това в Ефбет и efbet е 2.10, но пък Betfair предлага коефициент 2.20 за победа на Челси. В такъв случай, след като имате акаунт в трите сайта за спортни залагания, вие ще направите залога си в Бетфеър, защото там е най-изгодно за вас и ще вземете по-голяма печалба.

Повече пазари и опции за залагане

Използването на няколко букмейкъра увеличава броя на възможностите за залагане, които имате на разположение. До голяма степен в повечето сайтове ще намерите еднакви опции за всеки един спорт, но със сигурност има и такива, които се различават.  Използвайки само един сайт за спортни залагания, много често ще ви се случва да не се възползвате от изгодни възможности.

Добре знаете, че Ефбет например е много добър в пазарите на футбол, но пък на тенис букмейкърът понякога изостава в сравнение с Бетфеър, където може да намерите допълнителни хендикап линии за всеки мач. Също така ако правите специален залог на брой точки за даден играч в НБА, в Ефбет може да има една линия, а в Betfair – друга. Така вие може да изберете по-добрата и шансът да спечелите ще е по-голям.

Повече бонуси и промоции

Едно от най-важните неща в избора на букмейкър е какви бонуси и промоции предлага. Вие се интересувате от това и проучвате, стремейки се да изберете най-добрия. Но пък ако си направите регистрация в повече от един сайт, то ще вземете повече бонуси и ще може да участвате в повече промоции. Това не е ли чудесна новина?

Не е нужно да изчакате в един букмейкър да изтече офертата, в която участвате. Вие може да вземете бонус в друг букмейкърски сайт и да имате повече средства. Трябва обаче много да внимавате при използването на всеки бонус. Прочетете добре неговите правила и условия, бъдете сигурни, че може да участвате в него и правите всичко по правилния начин.

Не използвайте повече от три букмейкъра

В заключение е нужно да ви посъветваме, че е най-добре да залагате в най-много три сайта. Когато използвате повече букмейкъри, вие може да се увлечете и да депозирате повече пари. Това може да доведе до повече финансови загуби, ако нямате късмет в спортните залагания. Бъдете разумни в това отношение и се стремете да се забавлявате, без да губите много пари!Регистрирай се с промо код: 1017