WinBet регистрация

Златни Голове на Betfair – как се играе?


Betfair пусна страхотна безплатна игра за всички настоящи и нови клинети: Златните голове! Играта е още по вълнуваща с този огромен джакпот от €500,000!
Играта се провежда със всички мачове от Английската Премиър лийг. Така казано играта е всяка седмица 🙂 Пак казваме, участието е напълно безплатно и не може да загубитео. Наградата е просто страхотрна! Влез в играта на Бетфеър от тук!

zlatnite-golove-na-betfair
Избери 6 първи голмайстори и спечели
€500,000 КЕШ

Напълно БЕЗПЛАТНО е да участваш в “Златни голове”.
Betfair е новост за теб?
Създай си Betfair сметка, за да може да участваш в новата ни игра “Златни голове” и да получиш бонус до €100.
Как мога да се регистрирам?
Просто се регистрирайте, чрез който и да е от продуктите на Betfair, попълнете личните си данни и изберете потребителско име и парола за участие. В случай, че вече имате Betfair сметка, можете просто да се впишете с обичайната си парола и потребителско име. Ако нямате регистрация в Betfair, то регистрирайте се от тук:
Какво мога да спечеля?

Джакпот наградата от €250,000 ще бъде спечелена от участника, който познае първите голмайстори във ВСИЧКИ участващи мачове в съответния кръг на “Златни голове”. Ако двама или повече участници познаят правилно първите голмайстори във ВСИЧКИ избрани “Златни голове” мачове за този кръг, наградата за кръга ще бъде разделена по равно между тези участници.

Състезание на кръга: ако общият Джакпот не бъде спечелен, ще има утешителна награда от €2,500 за всеки кръг от промоцията “Златни голове” или всяко еквивалентно състезание. Тази награда ще бъде присъдена на участника, който познае най-голям брой първи голмайстори в кръга на “Златни голове”. Трябва да бъдат изпълнени най-малко 4 мача за джакпот за “Златни голове” по време на съответния кръг, за да бъде присъдена наградата на кръга. Ако двама или повече участници имат еднакъв брой първи голмайстори, победителят ще бъде участникът с най-близка прогноза на въпроса при равенство на “Златни голове”. Ако двама или повече участници предоставят еднакво точни най-близки прогнози на въпроса при равенство на “Златни голове”, наградата на кръга ще бъде разделено по равно между тези играчи. Най-добрите 10 участници във всеки кръг ще бъдат възнаградени и с безплатен залог от €20. Най-добрите 10 участници се определят на базата на това колко печеливши селекции имат в този кръг и след това въз основа на въпроса при равенство на “Златни голове”.

zlatnite-golove-na-betfairОбща класация на състезанието: след приключване на всички кръгове от мачове на Висшата лига за сезон 2017/2018 общият лидер (участникът с най-висок брой избрани първи голмайстори) ще получи награда от €2,500. Ако има няколко лидера с еднакъв брой печеливши селекции за първи голмайстор, тогава общият лидер ще бъде считан участникът с най-близка прогноза за Златните голове или всяко еквивалентно състезание, въпрос за равенство за последния кръг от играта. Ако двама или повече участници предоставят еднакво точни най-близки прогнози на въпроса при равенство на “Златни голове” от последния кръг, наградата от общата класация ще бъде разделена по равно между тези участници.

Изплащането и доставката на общите награди може да отнеме до 30 работни дни, считано от края на всеки приключил кръг. Безплатните залози на най-добрите 10 участници ще бъдат кредитирани в рамките на 48 часа от всеки приключил кръг. Печелившите участници трябва да предоставят изисканата информация относно възрастта и адреса си преди да получат наградите си.

Кога трябва да предоставя прогнозите си? 

Прогнозите Ви трябва да бъдат регистрирани поне 5 минути преди начало на първата среща за кръга, както е илюстрирано на страницата на “Златни голове”.
Ключови правила
  • Участието е напълно безплатно и използва същите потребителски данни, както сметката ви в Betfair.com. Всеки участник има право само на една сметка. В случай на множество открити сметки, те ще бъдат закрити. Всеки участник има право на само едно участие на седмица.
  • Ако двама или повече участници познаят правилно първите голмайстори във ВСИЧКИ избрани “Златни голове” или еквивалентно състезание, мачове за този кръг, наградата за кръга ще бъде разделена по равно между тези участници.
  • Прогнозите Ви могат да бъдат променяни до 5 минути преди началото на първата среща от кръга. След началото на състезанието, състезателите нямат право да променят прогнозите си.
  • Ако избраният от Вас играч не участва в срещата, все още имате шанс да спечелите седмичната награда от €2,500, но не и седмичния Джакпот. Постарайте се да проверите дали предпочитания играч е в групата за съответния мач преди началото на срещата, за да увеличите шансовете си за печалба на седмичния Джакпот.
  • Тук можете да намерите пълния списък на Общите условия

Създай си Betfair сметка, за да може да участваш в новата ни игра “Златни голове” и да получиш бонус до €100.

zlatnite-golove-na-betfair
Отвори сметка >>

    Основни П&У:

  • Отвори сметка използвайки промо-код ZSKACJ и депозирай поне €100. Избери колко от собствените ти пари искаш да използваш,за да получиш бонус от 100%.
  • Само депозити направени с банкови карти или PayPal се зачитат към тази оферта. Нужно е да имате приключени залози, с изключение на Кеш-Аут, за да можете да изтеглите бонуса и евентуалните си печалби, превъртайки бонуса си 4 пъти в раздел Betfair СПОРТ.
  • Първоначално ще бъдат използвани депозираните средства, и в случай на отказ, ще получите оставащите средства обратно в основната си сметка. Единични залози с коефициент по-малко от 1.60 няма да се зачитат към изискването за превъртане. При множествени залози, минимум една от селекциите трябва да има коефициент от 1.60 или повече, за да се зачита за превъртане.. Няма да имате възможност да изтеглите бонуса си / печалбата си, в случай че не сте изпълнили 90-дневния срок на промоцията.


Регистрирай се с промо код: 1017