Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Испания – Литва (баскетбол) на живо, 20.09.2015


spain basket1Във финалната среща на Евробаскет 2015 Испания излиза срещу Литва. Феноменалният поход на „Ла Фурия“ продължава с пълна сила, а основна заслуга за него има Пал Гасол. Опитният играч на Чикаго Булс влезе в една нетипична роля за него, като игра на позицията център. Това навярно внесе смут в организацията на французите, които просто не съумяха да противодействат.

Въпросният Пал Гасол направи феноменално точково постижение, което се оказа и най-високото в кариерата му … и то в какъв момент.

Испания е съвсем близо до европейския връх, но остана още една среща – най-важната, която е срещу коравия тим на Литва.

Регистрирай се и в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9757. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

Символичните гости са много тежък съперник, но според мен испанците имат доста добри шансове да се поздравят с победата.

Валанчунас, Сейбутис и Калниетис излизат срещу класата на Гасол, Миротич, Родригес и компания.

Без никакво съмнение испанците са далеч по-опитният от двата тима и логично са считани за фаворити във финалния сблъсък.

Те придобиха изключителна увереност след като „възкръснаха“ срещу „петлите“ и съумяха да зарадват всички свои сънародници.

Очаквам „Ла Фурия“ да довърши започнатото и да спечели и последната среща от Евробаскет 2015 !

прогноза: 1Регистрирай се с промо код: 1017