Как да пусна фиш в онлайн букмейкър?


Пускане на фиш в онлайн букмейкър?

фиш за еврофутболОнлайн залаганията се правят изключително лесно и вие може за няколко секунди да пуснете фиш, който ще бъде приет от букмейкъра. Много по-удобно е да заложите онлайн, отколкото да попълвате хартиени фишове. Много играчи се регистрират точно поради тази причина в сайтовете за спортни залагания, защото и с добрите мобилни версии на букмейкърите, залагането става още по-приятно и по всяко време може да направите залог. Спортните дисциплини пък предлагат голямо разнообразие за залагащите, а и има голям брой пазари в онлайн букмейкърите. Ето и как да пуснете фиш в онлайн букмейкър:

В повечето букмейкъри на началната страница са изнесени всички видове спорт. Вие трябва да намерите желаната от вас дисциплина и след това да изберете турнира, на който искате да залагате. Това става с кликване с левия бутон на мишката върху името на спорта и турнира. Например ако искате да залагате на мач на Барселона в испанското първенство, вие трябва да натиснете на футбол, след това да изберете Примера Дивисион.

Регистрирай се в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9757. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

После се избира и залогът, който искате да добавите във вашия фиш. Ако смятате да правите прогноза за победа на един от отборите, то коефициентите за краен резултат са в основната страница на първенството, но ако искате да направите прогноза на друга опция като брой картони, корнери, голове, двоен шанс и т.н., вие трябва да влезете в допълнителните залози на срещата. След това натиснете на дадената опция с левия бутон на мишката и ще видите, че селекцията ще се появи в дясно на екрана, където е фишът за залози. Там пише какъв залог сте избрали и за коя среща се отнася. Вие ще видите, че трябва да напишете сума, с която да заложите. После е нужно само да натиснете бутона „Заложи“. Така работят всички букмейкъри и по този начин се пускат залози.

Разбира се вие може да комбинирате селекции в права колонка или да пускате системи в онлайн букмейкърите. Когато добавите дадено събитие във фиша си, просто излезте от срещата като вашата селекция ще се запази. След това кликнете върху другия желан залог от вас, който искате да добавите към фиша си. Така може да добавите до над 10 срещи в талона за залози и след това да направите комбиниран залог на супер висок коефициент. Имате възможност да пуснете и прогноза на различни системи, като всичките видове системи за залагания ще видите във вашия букмейкър, когато правите фиша си за залози.Регистрирай се с промо код: 1017