WinBet регистрация

Как да станем ВИП клиенти в Ефбет


vip-klienti-efbet Как да станем ВИП клиенти в Ефбет и какви са предимствата!

Българският букмейкър има специална VIP група, в която попадат определени клиенти на компанията, които залагат онлайн на сайта www.efbet.com. VIP потребители на Efbet са много важни за букмейкъра,  който ги награждава с по-големи бонуси и много любезно отношение.

Как да станете ВИП Клиент в Ефбет?

Единственото, което трябва да правите, е да залагате редовно и с по-големи залози. Ако например на седмица правите уредени залози на стойност над 2000 лева, без значение дали са печеливши или губещи, то вие може да станете VIP потребител на Ефбет.

При регистрацията си в Efbet задължително въведете
промоционален код: 1017
(чрез този код 1017 ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции)
Регистрирайте се в Efbet от тук!

Какви са предимствата, след като станете VIP клиенти в Efbet:

Вие ще може да се възползвате от най-големите промоции на спорт и казино игри. Има специални бонуси и томболи за ВИП играчи.

VIP потребителите се радват на по специално отношение чрез чат на живо и телефонен разговор. Никога няма да им бъде отказвано съдействие и проблемите им се разрешават много бързо.

При изплащане на печалби, ВИП клиентите са приоритет номер едно на букмейкъра.

Залозите на VIP играчите в Efbet се приемат светкавично бързо.

Как може да разберете, че сте станали VIP клиент?

Веднага щом от Ефбет решат да ви добавят в тази група играчи, Вие ще получите поздравително съобщение по телефона или на и-мейл.

Ефбет е сред най-добрите букмейкъри онлайн и за вас ще бъде много изгодно да бъдете ВИП играч при тях. Просто като играете в този букмейкър всичко ще бъде много по-лесно, а вие няма защо да се чудите дали да залагате по-големи суми, след като има такава специална програма за VIP клиенти, които стават приоритет на компанията.

Разбира се Бет365 си остава с едно ниво над другите. Не случайно efbet имат толкова много клинети по целия свят. Те са любимци и на всички залагащи и в България.Регистрирай се с промо код: 1017