Попълване на фиш Еврофутбол


фиш ЕврофутболЕврофутбол беляза началото на спортните залози в България. Във всички градове има пунктове Еврофутбол, където хората могат да залагат на спортни събития – футболни срещи, тенис мачове, баскетболни двубои и т.н. Когато залагате в Еврофутбол, вие трябва да попълните фиш, преди да го предоставите на служителя, който да пусне вашия залог в системата на Еврофутбол.

Фишът трябва да се попълни със син или черен химикал. Пунктовете предлагат химикали, с които да отбележите вашите залози. Прогнозите във фиша се правят с „Х“ или плътна точка, която маркира полето, което искате да попълните. Играчът маркира съответните полета, за да предвиди изхода от избраните срещи.


Днес Промо Код за Ефбет!

200 лева бонус Ефбет

Ефбет Регистрация + 200 лева Бонус с Промо код1017

Актуален в момента Промо код за Регистрация: 
Промо код1017
ефбет регистрация

*** След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


След като вече имате футболни прогнози, трябва да знаете следното. Талонът за залози се състои от отделни сектори. Трябва да попълните във всеки сектор предвиждане за една среща. Няма значение в какъв ред попълвате номерата на мача. Всеки двубой е с отделен номер. Например срещата Арсенал – Челси е с номер 619. В секторите вие трябва да маркирате цифрите 6, 1 и 9. След това в опциите за залози е нужно да маркирате и желания от вас пазар, на който искате да залагате – например знак 1, над 2.5 гола или гол-гол. Доста пазари са със специален код, който също трябва да попълните във фиша. Талонът за залози в Еврофутбол може да включва максимум 6 или 12 срещи.

Всичко това е излишно ако правите вашите Еврофутбол залози онлайн. Сайтовете за спортни залагания са много популярни и е доста по-лесно да пуснете фиш. В онлайн букмейкърите просто с мишката маркирате дадените опции и те намират място във вашия талон за залози. Също така може да комбинирате повече срещи в права колонка – до 14 или 18, като дори имате повече системи за залагане. Пускането на фишове на спортни залози в интернет е много по-лесно и бързо. Освен това вие получавате печалбата си веднага след края на събитието, докато при спечелен фиш в Еврофутбол трябва да отидете до най-близкия пункт и да се надявате, че ще могат да ви изплатят печалбата на момента.

Еврофутбол в последните години е заместен от онлайн букмейкърите и играчите избират сайтовете в интернет за спортни залагания, където да правят своите прогнози. Освен това онлайн букмейкърите имат и много добри бонуси за нови играчи, от които всеки може да се възползва, докато Еврофутбол не предлага никакви промоции на редовните си клиенти.Регистрирай се с промо код: 1017