Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Къде ще се проведе Евро 2020


европейско по футбол 2020УЕФА Евро 2020 ще бъде 16-ото европейско първенство. Турнирът ще бъде малко по-различен от предходните издания като ще се проведе в 12 града в 12 различни европейски държави от 12 юни до 12 юли 2020 година. Португалия е защитаващият си титлата отбор, след като спечели Евро 2016 във Франция.

Португалските фенове обаче няма да имат възможност да гледат двубой на територията на страната. Най-близката държава, която ще посрещне мач на Евро 2020, за тях е Испания.


Днес Промо Код за Ефбет!

бонус от Ефбет нов клиент


Ефбет Регистрация + 100 лева Бонус
Актуален в момента Промо код за Ефбет: 

Промо код1017

ефбет регистрация
***
След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


В Билбао на стадион „Сан Мамес“ ще се играят двубоите от група „Е“ на турнира, както и един от 1/8-финалите. Големите и прочути стадиони като „Уембли“, „Стадио Олимпико“ и „Алианц Арена“ също ще посрещнат двубои от Евро 2020. Лондон ще бъде домакин на полуфиналите и финала на Европейското първенство 2020, така че „Уембли“ ще бъде главната арена на действие на турнира. „Стадио Олимпико“ в Рим пък ще е домакин на един от 1/4-финалите, както и на двубоите от група „А“, като същото важи и за „Алианц Арена“ в Мюнхен с изключение, че там ще се играят мачовете от група “F”.

Столиците на Унгария и Дания – Будапеща и Копенхаген, също ще бъдат домакини на Евро 2020. На стадион „Ференц Пушкаш“ в Будапеща ще се играят двубои от група „С“, докато „Паркен“ в Копенхаген ще посрещне мачовете от група „В“ и един от 1/8-финалите. В група „В“ на Евро 2020 ще се играят и двубои в Санкт Петербург, който сега е домакин на мачове от Мондиал 2018.

Един от емблематичните стадиони в Шотландия – „Хемпдън Парк“, също е сред избраните 12 стадиона за домакини на Евро 2020. Двубоите от група „D“ ще се проведат в Глазгоу, както и на „Уембли“. Букурещ, Амстердам, Баку и Дъблин са останалите четири града, които са домакини на Евро 2020. Стадион „Арена Национала“ в румънската столица с капацитет от 55 000 зрители ще посрещне един от 1/8-финалите в турнира, както  срещи от група „С“.  На „Авива Стейдиъм“ в Дъблин също ще се играе 1/8-финален двубой, докато стадионът в Баку (Азербайджан) ще посрещне един от четирите 1/4-финала на Евро 2020. За стадиона на Аякс Амстердам „Йохан Кройф Стейдиъм“ пък са отредени част от двубоите в група „С“, като останалите срещи от групата са на „Арена Национала“ в Букурещ.Регистрирай се с промо код: 1017