WinBet регистрация

Най-печеливши системи и стратегии за футболни залози


Най-печеливши системи и стратегии за футболни залозиВ света на онлайн залозите има печеливши системи и стратегии за футболни залози. Без значение дали вие играете повече за забавление или да изкарате пари, трябва да сте се запознали с поне три-четири печеливши стратегии за футболни залози. В този материал ние ще ви предложим няколко стратегии за залози на футбол, които да ви носят печалби в дългосрочен план.

Стратегия за залагане на над 0.5 гола в мача

Едни то печелившите стратегии за залози е да заложиш на над 0.5 гола в мача, но не да го направиш преди началото на двубоя. В този материал ще ви обясним кога се залага, каква сума да заложите и какви са шансовете за печалба.

Залог на над 0.5 гола на живо

Регистрирай се и в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 1017. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

Когато срещата започне и няма гол до 20-ата минута, коефициентът за над 0.5 гола почти винаги е по-висок от 1.10. Тогава е вашето време и вие може да заложите. В такъв случай до края на срещата има цели 70 минути и вероятността да падне гол е изключително голяма. В тази стратегия си избирате с каква сума да започнете. Например с 10 лева. При печалба вие ще спечелите 11 лева, след което отново търсите мач, в който са изминали 15-20 минути и няма гол, а коефициентът да е над 1.10. Следващият ви залог трябва да е с печалбата – т.е. залагате 11 лева. Прости справки показват, че ако направите 30 поредни успешни залога на над 0.5 гола, вие ще спечелите 170 лева. Разбира се може да спрете и по-рано, а ако започнете с капитал 20-30 лева, печалбите ще бъдат още по-големи.

Тук схемата отново е същата, само че правите залог на мач с резултат 0:0 на полувремето. Тогава коефициентът за над 0.5 гола е още по-голям. В някои мачове дори може да е над 1.60, а на други – 1.40. Това зависи от развоя на мача и атакуват ли двата отбора. Вие трябва да прецените и внимателно да изберете срещата. При тази стратегия ако хванете 5-6 мача подред със залог над 0.5 гола на полувреме, то ви очакват много добри печалби и с 10 лева може да направите 100 лева, тъй като шест познати поред прогнози на коефициент средно 1.50 с начален баланс 10 лева, правят печалба около 113 лева. Залог над 0.5 гола на полувремето



Регистрирай се с промо код: 1017