Онлайн залаганията


История на онлайн залаганията – как днес те се превърнаха в бизнес

online-zalaganiaИнтернет оказва сериозно влияние върху много индустрии, а една от тях е хазартът. С годините хазартната индустрия се развива и в онлайн пространството като се превърна в бизнес за милиарди долари. В интернет може да намерите десетки сайтове за хазарт, които предоставят всички видове услуги за клиенти по целия свят. Всеки, който има връзка с интернет, може лесно да прави залози на спортни събития, да играе казино, покер, и много други хазартни игри и бонуси.

Трудно е да се каже кога точно започва онлайн хазартът, но се смята, че е това е през 1994 г. Тогава островната държава Антигуа и Барбуда получава разрешение да издава лицензи на фирми, които са искали да предоставят хазартни услуги по интернет.


Днес Промо Код за Ефбет!

200 лева бонус Ефбет

Ефбет Регистрация + 200 лева Бонус с Промо код1017

Актуален в момента Промо код за Регистрация: 
Промо код1017
ефбет регистрация

*** След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


Оттогава онлайн хазартът бележи страхотен прогрес, букмейкърите се увеличават с невероятно темпо, както и техните оферти и промоции за клиенти.

Спортните залагания стартират малко след онлайн казината. Първият сайт е Intertops през 1996 година. Онлайн залаганията са много популярни в днешно време и играчи от всички точки на Земята опитват своя късмет и прилагат своите умения в тази сфера, което им носи допълнителни приходи.

Хората имат няколко варианта за това как да залагат, като например по телефона или в букмейкърските къщи, но използващите онлайн сайтове за спортни залагания стават все повече и това е основния метод на правене на залози в днешно време.

Днес онлайн залаганията и въобще спортните залагания са сериозен бизнес, както за компаниите, които ги предлагат, така и за потребителите, играещи в букмейкърските сайтове. Много добре известно е, че букмейкърите винаги са на печалба. Това е така, защото те имат над милион потребители, които генерират много оборот и приходите за дадена компания са повече от загубите. Освен това сайтовете за хазартни услуги взимат и процент от печалбите при някои услуги като например покер. Това увеличава още повече тяхната печалба.

В същото време обаче има и играчи, за които спортните залагания са бизнес. Дали от печалби, услуги които предлагат или пък добре известната афилейт програма, която предлагат букмейкърите. Много хора отделят сумати време в анализи и статистика, за да направят правилните прогнози и да спечелят. Те следят всичко около отборите и понякога получават добра информация относно за това кои играчи ще бъдат липсващи и така правят печеливши прогнози. Също така в интернет има много сайтове за обосновани прогнози, където хората могат да прочетат обширен материал преди срещата и да направят своя печеливш залог.

От друга страна някой разбирачи на спортните залагания предлагат платени услуги, в които дават прогнози за топ първенствата, за мачовете от Шампионска лига и лига Европа и по този начин също правят бизнес от залаганията. Има много хора, които си плащат, за да получават добре анализирани прогнози с голяма успеваемост.  Други пък са изработили сайтове, свързани със спортните залагания и са получили одобрение за афилейт програма (партньорство) от дадени букмейкъри, които им дават част от печалбата си при определени условия.

Със сигурност спортните залагания в днешно време са един от най-разрастващите бизнеси в света. Много хора са свързани по някакъв начин със залозите и по този начин генерират приходи. Компаниите за онлайн сайтове за залози пък се радват на все повече потребители, което също в дългосрочен план за тях е печалба.Регистрирай се с промо код: 1017