Прогнози световно първенство по футбол 2018


 ТОП 3 ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ЗА СВЕТОВНОТО ПО ФУТБОЛ 2018

В тази страница Топ прогнози за световното първенство по футбол 2018 година, вие ще намерите кратки прогнози за всички мачове от Мондиал 2018. В средата на месец юни започва най-големия футболен форум в света – световните финали в Русия. Всички любители на залозите ще се интересуват от прогнози за световното първенство и точно затова на тази страница ще качваме нашите съвети за залагания на двубоите от Световното първенство. Сигурни футболни прогнози няма, но при нас ще намерите най-играните и залагани мачове във всички букмейкъри за световното 2018.

Най-играните футболни залози на световното за 15.07.2018

ДАТАСПФУТБОЛНА СРЕЩАПрогКОЕФ БУКИ
15.07.2018СПФранция – Хърватия

X

3,30Вход bet365

* Коефициентите са взети от bet365 и са валидни към момента на последно обновяване: 12.07.2018, 07:05 ч. Възможни са промени към настоящия момент!

Регистрация Bet365

⇒ Играта с Футболни Прогнози за Световното по футбол 2018 ⇐

В таблицата ни за прогнози на двубоите от световното първенство вие може да видите началния час на всяка среща, имената на отборите, знакът, който сме избрали за залог, и коефициентът. Също така ще бъде написано от кой букмейкър е взет коефициента за срещата от Мондиал 2018, за да не влезете в някой сайт за спортни залагания и да се чувствате подлъгани. Нашите професионални прогнози са написани от типстъри занимаващи дълги години с това. В тази секция ще виждате най-залаганите мачове от Световното.  Винаги нашите опции са съобразени с това какво предлагат водещите букмейкъри в България – Ефбет и УинБет.


Днес Промо Код за Ефбет!

бонус от Ефбет нов клиент


Ефбет Регистрация + 100 лева Бонус
Актуален в момента Промо код за Ефбет: 

Промо код1017

ефбет регистрация
***
След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


Нашите топ залози за Мондиал 2018 ще бъде основно върху опциите краен победител, брой голове, първо полувреме / краен резултат, хендикап и двата отбора да отбележат гол. В таблицата ни за прогнози за световното първенство в Русия надали ще видите друга прогноза за някоя от срещите. Опциите краен победител и брой голове са най-популярните футболни залози. За всеки един двубой от Мондиал 2018 в онлайн букмейкърите вие ще може да заложите на тях. Също толкова известни са и пазарите гол/гол и хендикап. За по-силните отбори е нормално да ви дадем прогноза на хендикап. Например когато Англия се изправи срещу Тунис, или пък Германия срещне Северна Корея, то е много вероятно да дадем залози за победа с хендикап на силните нации.

Кога стартират нашите топ прогнози за Мондиал 2018?

Още от първия мач в груповата фаза между отборите на Русия и Саудитска Арабия, вие може да намерите прогноза в тази страница. От откриващия двубой до финалната среща на Мондиал 2018 ще ви предлагаме залози за световните финали. Без значение дали играят по-малки държави като Перу и Панама, то вие може да разчитате на нас за прогнози на Мондиал 2018.

Със сигурност футболните прогнози за световното първенство през лятото ще бъдат най-търсени. Точно затова и в нашия сайт ще намерите много обосновани прогнози. Малко вероятно е да пропуснем да дадем прогноза за Мондиал 2018, тъй като това е най-голямото футболно събитие в света.

Залозите за Световното първенство по футбол 2018 са изцяло наши прогнози и вие решавате дали да ни се доверите, след като проверите нашата предишна успеваемост. Екипът ни ще обмисли всеки един залог за Мондиал 2018 и ще се стремим с нашите прогнози читателите ни да могат да спечелят повече, тъй като това е нашата основна цел.Регистрирай се с промо код: 1017