Първоначален бонус при регистрация без депозит


първоначален бонус без депозитМного играчи, които все още нямат голям опит с онлайн букмейкърите, се питат дали могат да получат първоначален бонус без депозит след регистрация в сайт за спортни залагания. За да разясним всичко на залагащите, в тази статия ще ви обясним как може да вземете първоначален бонус в онлайн букмейкърите. За целта обаче е нужно да направите депозит – поне това изискват онлайн букмейкърите с лиценз в България.


Днес Промо Код за Ефбет!

200 лева бонус Ефбет

Ефбет Регистрация + 200 лева Бонус с Промо код1017

Актуален в момента Промо код за Регистрация: 
Промо код1017
ефбет регистрация

*** След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


Вие не може да получите бонус без да вкарате пари, т.е. няма как да вземете първоначален бонус без депозит. Бонусите за нови клиенти е похват на букмейкърите да печелят повече играчи, но и те няма как просто да ви раздадат пари, ако не депозирате.

 Може би вече разбрахте, че първоначален бонус без депозит не е наличен за българските играчи в лицензираните букмейкъри. Как обаче може да вземете бонус? Вие трябва да се регистрирате в даден букмейкър като например може да си отворите сметка в Ефбет или УинБет. Всички тези сайтове за спортни залагания предлагат първоначален бонус. Когато се регистрирате в тези букмейкъри, вие трябва да дадете личните си данни и след това да верифицирате акаунта си, като изпратите снимка на лични документи. И без да сте направили това може да вземете първоначален бонус, но след това няма как да направите теглене при печалби.

След регистрация вие може да влезете във вашия профил и да направите депозит. Тогава вече сте способни да изискате своя първоначален бонус. Някои букмейкъри го дават под формата на безплатни залози като например в Ефбет. Там само чистата печалба от залога ви остава за вас. В УинБет пък трябва да разиграете вашия първоначален бонус след депозит и да спазвате определени условия за превъртането му. Когато изпълните условията, може да изтеглите бонус сумата и евентуалните натрупани печалби. Много хора се регистрират в онлайн букмейкърите само заради офертата първоначален бонус, която увеличава вашия капитал.

Първоначален бонус без депозит не се предлага от онлайн букмейкърите, но след депозит вие може да вземете бонуси до 100 или 200 лева в зависимост от предложенията на компаниите. След като вече вкарате пари в сметката си, бонусът трябва да се изиска и ще получите бонус сумата по сметката си. Залозите с бонус сумата може да имат ограничения като например за някои коефициенти и пазари да не се зачита превъртането на бонуса, поради което е наложително да прочетете всички правила и условия на първоначален бонус в сайтовете за спортни залагания.Регистрирай се с промо код: 1017