Световно 2018 - бонус 100 лева! ! ! 100 лева бонус от Ефбет! Форма за регистрация - използвай промо код: 1017 ! ! !

Bet365 Регистрация


Как да си направим Регистрация в bet365?
Регистрация в bet365 и Форма за регистрация в Бет365

Има само един начин за регистрация в Бет365. Заредете уебсайта на компанията и в горния десен ъгъл на екрана ще видите бутон „Регистрация“. Той е точно под полето за въвеждане на потребителско име и парола. Натиснете бутона и изчакайте няколко секунди, за да се зареди нов прозорец.

Предлагаме да вземете най-добрият бонус на бет365 е, а именно 100 лева бонус след регистрация и депозит за всеки нов клиент! Цялата информация за бонуса, какво и за всички други промоционални оферти, може да се запознаете в официалния сайт на букмейкъра Bet365. Важат правила и условия!

Регистрация Bet365

След това за отваряне на сметка в Bet365 е необходимо да въведете личните си данни. Букмейкърът има нужда от точна лична информация, за да потвърди вашата самоличност след регистрация. Първото поле, което трябва да попълните при регистрация в бет365 е Държава по Местоживеене. Там е необходимо да изберете България, ако сте на територията на страната или друга държава – тази, в която в момента живеете.

Регистрацията в Bet365 продължава с въвеждане на лични данни като име, фамилия, гражданство, дата на Раждане, информация за документа за самоличност, постоянен адрес, град, пощенски код, и-мейл адрес и номер за контакт. След това предстои да изберете и настройки за сайта на бет365- език, часова зона и формат на коефициенти.
Регистрирайте се в Bet365 от тук!

Втората стъпка от регистрацията е попълване на данни за вход в букмейкъра – потребителско име и парола. Също така трябва да посочите и Четирицифрен Код за Сигурност, който трябва да съобщавате всеки път, когато се свързвате с поддръжката на Бет365. Така ще докажете, че вие сте собственик на тази сметка.

Преди да завършите регистрацията си в букмейкъра бет365, трябва да потвърдите, че имате навършени 18 години и ще спазвате правилата и условията на сайта. За регистриране на акаунт натиснете зеления бутон „Регистрация“ най-долу на страницата и остава единствено да изчакате и-мейл от бет365, за да потвърдите акаунта си.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Регистрирай се с промо код: 1017