efbet bonus 100 leva

Ефбет Регистрация


Efbet Регистрация + промоционален код в Ефбет

Как да се регистрирам и с какъв Ефбет промо код да го направя! Ефбет се стреми да предлага най-доброто на клиентите си и поради тази причина оставя най-различни възможности за бонуси пред тях. Основната, която попада в полезрението на почти всички играчи, е големият бонус за първи депозит.

Регистрация в Ефбет. Още по-хубавото е, че тя много лесно може да се използва – просто откривате нова сметка през линка Ефбет Регистрация, депозирате сума (която трябва да е минимум 10лв. или еквивалентна в друга валута) и получавате своя бонус. Повечето букмейкъри предлагат тази бонус оферта на новите си клиенти, като при повечето от тях условията, за използването и са различни. В повечето случаи те включват или превъртане на залога (някой път дори няколко пъти) или пък дават този бонус като безплатен залог, което означава, че при избор на среща за прогнозиране (с безплатния залог), вие ще получите само печалбата.

При Ефбет регистрацията си задължително въведете
промоционален код: 9757
(чрез този промо код: 9757 ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции)
Регистрирайте се в Efbet от тук!
Регистрация в Ефбет

Например залагате 10 лв. на Манчестър Сити – Монако с прогноза 1 на коефициент 1.60. При използването на безплатен залог ще получите в сметката си сума, изчислена по следния начин (безплатният ви залог – 10 умножен по коефициента, минус безплатния ви залог), което в случая е (10*1.60)-10 = 6 лв. Използването на такива безплатни залози (в такива размери) е най-добро при множествени залози – избор на 5-6 срещи, които желаете да прогнозирате. В такъв случай ще съберете голям общ коефициент. Да предположим, че общият ви коефициент е 10, то тогава пресметнато по същия начин (с безплатен залог от 10лв) вие ще получите в сметката си 90лв. Освен „бонус за нови клиенти“ Ефбет предлага и редица други бонуси след регистрация в Ефбет.
Един от най-харесваните от клиентите е „бонус презареждане“ (който попада в предложенията само на някои от световните букмейкъри). Ефбет е един от тях. Самият бонус дава възможност при точно определен (фиксиран) депозит да получите допълнителен бонус. Точно от там произтича и името му – „бонус презареждане“. Точно в Ефбет този бонус се предлага в две секции – „спорт“ и „казино“, което дава още по-голяма възможност за използването му.

Какво е бонус презареждане? – 100% бонус за първия депозит след получената бонус оферта!
Efbet предоставя бонуси за нов депозит и презареждане на сметка. За да участвате в промоцията е нужно да получите специална покана от нашия екип.
Във Вашата покана са упоменати срока на бонуса и максималната сума на бонуса, който можете да вземете при депозита.

Как се получава покана за бонус?
Всеки лоялен клиент получава на седмична, месечна – дори и дневна база оферта за бонус. Поканите се получават на Е-мейл и смс, именно затова съветваме нашите клиенти да предоставят актуални телефонни номера за контакт. По този начин винаги ще получавате актуална информация за своите бонуси и промоции.

Как да получа Бонус Презареждане?
След като получите покана за бонус е нужно просто да следвате долните стъпки:
* Депозирайте средства в своята сметка

* Бонусът Ви ще бъде кредитиран във Вашата сметка до броени минути.

* В случай на забавяне, моля свържете се с нас на ЧАТ на живо или [email protected] – за да вземете бонуса си!

* Активирайте бонуса и се забавлявайте!

Допълнителни въпроси:
Колко често изпращате покани? Покани се изпращат на база индивидуалната игра на всеки клиент и може да получите покани на дневна, седмична и месечна база.
Ако пропусна поканата и депозирам? Ако клиент пропусне поканата за бонус и фигурира в нашия ексклузивен бонус списък, ние ще кредитираме бонуса до 24ч. автоматично. Тоест всички клиенти поканени за бонус, получават своите награди.
Мога ли да използвам част от бонуса? Не. Вие ще получите бонус за Вашия първи депозит по време на промоционалния период .Вие получавате 100% бонус до упоменатата сума в офертата, която можете да вземете на база първия Ви депозит. Промоционалният период,  по време на който можете да депозирате и да получите Вашия бонус е безсрочен.

Имате възможност да се възползвате и от бонуса в Ефбет. За подробна информация и актуалните оферти прочетете тук: Информация за бонуса на Ефбет. Възползвай се сега…

Пример: Ако получите бонус оферта в размер на 100 лв. и първият Ви депозит след получването на  офертата ( чрез смс и Емейл) е на стойност  100 лева, Вие ще получите максималната стойност на Вашата бонус оферта-100 лв. В случай, че получите бонус оферта на стойност 100 лв. и депозирате 80 лв, Вие ще получите 100 % бонус върху своя депозит, а остатъчната стойност на бонус офертата в размер на 20 лв. ще бъде анулирана ( загубена).

____________________________________

Последна актуализавия 01 Август 2018Регистрирай се с промо код: 1017