Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Ефбет Регистрация на сметка


Ефбет регистрация и Верификация на сметка

    1. Верификация на акаунт в Ефбет:

За да си направите верификацията в Ефбет ще ви стигнат само няколко минутки. Много е лесно в този онлайн букмейкър, но само трябва да внимавате защото всички сканирани документи се преглеждат внимателно от техен служител. От най-голямо значение е да въведете истинските си данни по време на регистрацията на сметка си в Efbet за да нямате неприятности при последвалата верификация.

При регистрацията си в Efbet задължително въведете
промоционален код: 1017
Регистрирайте се в Efbet от тук!
Регистрация в Ефбет

    2. Активиране на сметката Ви в Ефбет

Активацията на акаунта в Ефбет е лесна. От вас се изисква при регистриране в Ефбет да въведете лични данни като Име, Презиме, Фамилия, Дата на раждане, Адрес, Град, Държава и т.н. Всеки букмейкър изисква потребителите да предоставят лични данни, защото след регистрация трябва да потвърдите самоличността си.

 3. Как да регистрираме акаунта си в Efbet? (регистрация и верификация, само това е нужно за да може да депозирате и теглене от ефбет без проблем)

Още по време на регистриране на сметката си в Ефбет трябва да използвате личните си данни от документите по-долу. Ако искате да правите теглене от Ефбет, то няма да можете, ако акаунтът ви не е минал процеса по верификация.

    • Личната си карта
    • Шофьорска книжка
    • или Паспорт

Регистрацията протича бързо като най-добре е веднага след нея да направите и верификация. Тя може да се забави до 48 часа. От екипа на Ефбет обаче се стараят да верифицират потребителите си след регистрация до два-три часа. Компанията работи много бързо и е истинско удоволствие да играете в този спортен букмейкър.

    4. Потребителски данни в Efbet

При регистрация в Efbet много важно е попълването на потребителско име, парола и и-мейл. Това са потребителски данни за акаунта ви в букмейкъра. Изберете си подходящо потребителско им и парола, с които да влизате в акаунта си и и-мейл, на който да получавате съобщения.

Ефбет предоставя много лесни начини за депозит. След като се регистрирате може да вкрате пари с кредитна/дебитна карта или чрез Изипей.

За да вземете бонуса в Ефбет, трябва да направите депозит в сметката си и след това ще получите 25% бонус от първия си депозит като бонус сумата трябва да бъде разиграна според правилата и условията на начален бонус в efbet.com.

Лидер сред най-големите букмейкъри, както и номер едно сред доверие на клинетите си остава efbet. Ако имате регистрация в Ефбет, то задължително трябва да имате и efbet регистрация. Всеки любител на спортните залози трябва да има сметка в ефбет.Регистрирай се с промо код: 1017