Тенис залози на живо/онлайн


tennisТенисът е много популярен спорт сред спортните почитатели, поради което онлайн букмейкърите му обръщат голямо внимание. Във всички спортни букмейкъри играчите могат да залагат на тенис срещи както от най-големите Мастърс турнир и Големия шлем, така и на Чаланджър турнири по всички краища на света.

В световно известният спортен букмейкър Efbet вие може да правите тенис залози и да гледате онлайн тенис веднага след регистрация. Онлайн залозите на живо са истинско удоволствие, а на всеки любим спорт имате възможност да пускате прогнози след началото на двубоите и да следите тяхното развитие.


Днес Промо Код за Ефбет!

бонус от Ефбет нов клиент


Ефбет Регистрация + 100 лева Бонус
Актуален в момента Промо код за Ефбет: 

Промо код1017

ефбет регистрация
***
След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


Този букмейкър има голям раздел за залози на живо, който включва тенис двубои от най-високо ниво до турнири в Турция, Румъния, та дори и в България. efbet има богата гама от залози на живо и сега ще ви запознаем с възможностите за залагане на тенис онлайн след началото на мача:

Да спечели: Това е основният залог на тенис на живо. Той се намира най-горе на страницата под резултата на съответната среща. Вие може да залагате на това кой тенисист ще спечели мача или сета, който се играе в момента. Ако двубоят сега е започнал, то може да заложите на победител в Сет 1. След като първият сет свърши, букмейкърът ще смени този пазар и ще може да заложите на победител в Сет 2.

Победител в точка: Тук имате възможност да прогнозирате кой ще спечели следващата точка. Букмейкърът пуска за залози за по-следващото разиграване, тъй като се застрахова при изоставане на резултата. Залозите за следваща точка са с предимство за сервиращия играч, но вие може да се възползвате от по-високия коефициент за посрещащия тенисист, особено ако той играе добре на ретур.

Победител в гейм: За всеки следващ гейм вие може да прогнозирате кой от двамата тенисисти ще го вземе. Дори на живо когато гейма започне, вие пак можете да залагате на този пазар. Разбира се коефициентите се движат според развоя на гейма и може да издебнете много добри ставки на тези залози.

Гейм да достигне до равенство 40/40: На всеки гейм на живо в Efbet може да залагате на това дали ще има Дюс. Коефициентите за да се стигне до равенство 40:40 са много добри и вие може да опитате късмета си на този залог.

Резултат в гейм: Тенис залозите на живо са още по-впечатляващи, след като може да прогнозирате резултата във всеки един гейм. Вие може да заложите за отделните тенисисти дали ще спечелят гейма на 0, на 15, на 30 или на 40. Добрите тенис познавачи често опитват подобни залози.

Брой геймове в сет: Този пазар е наличен както преди мача, така и на живо. За всеки сет може да прогнозирате колко гейма ще се изиграят – над 10.5, под 9.5 и т.н.

Общо взето това са основните залози на живо на тенис в efbet. Има и други онлайн букмейкъри, които предлагат добри тенис залози на живо. Такъв е Efbet, в който количеството пазари за тенис срещи на живо е по-малко, но отново ще може да заложите на основните опции като победител в мача или в сета.

Следете сайта BGPrognozi.INFO и бъдете в час със спортните новини!Регистрирай се с промо код: 1017