WinBet регистрация

Условия за да спечелиш от спортни залози!


Контрол на банката – най-важното условие да спечелиш от спортни залози

да спечелиш от спортни залозиВ днешно време хората, които имат добри познания върху спортните събития, могат да правят стабилни доходи по интернет. Това е благодарение на онлайн сайтовете за спортни залози, които са лесно достъпни и предлагат всичко най-интересно от света на спорта.
Има много условия, от които зависи дали вие ще сте успешен играч на спортни залози. Несъмнено най-важното от тях е контролът на банката (сумата пари, които сте отделили за залози). Без контрол на парите, с които разполагате, на 95% вие сте обречени на провал. В много от случаите след 2-3 поредни загуби човек започва да залага повече и повече, стремейки се да избие предходните непечеливши залози. Ако влезнете в черна серия, то паричните загуби за вас могат да станат още по-големи и затова трябва да залагате разумно с контрол на банката и всеки залог да е с определен процент от нея.

Контролът на банката включва ясна система, която определя каква сума трябва да заложите на всеки залог. Вие може да си определите фиксирана сума, с която да поставя залози или сума, която  да варира в зависимост от сигурността на залога.

Регистрирай се и в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9757. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

Залагайки с контрол на банката, вие не рискувате да загубите всичко, а само малък процент от общите си пари за един залог, така че вие може да се върнете на печелившия път след третата или четвъртата загуба.  Лошите серии са част от ежедневието дори и на най-успешните залагащи. Н е си мислете, че вие сте способни да избегнете лоша серия! Една серия от поредни загуби със сигурност ще ви съкруши и много от залагащите се отказват още преди да са загубили всичките си пари, смятайки че няма как да победят букмейкъра. Доброто управление на банката обаче може да ви помогне да избиете загубите при лоша серия и да сте на печалба. Контролът на банката е дисциплина, която  възпира опитите за избиване на загуби, които определено не са добра идея.

Когато започвате да залагате и преди да започнете управление на банката, бъдете сигурни, че сте решили колко пари сте отделили за спортни залози. Не трябва да добавяте по средата на вашата игра пари или да теглите от банката си. Размерът на банката за спортни залози трябва да бъде парите, с които сте готови да се разделите и няма да ви се отразят на другите ежедневни и домакински нужди.

Едно от най-важните правила  при контролът на банката е с какъв процент от нея ще правите отделен залог.  В повечето случаи този процент е някъде между 2 и 3 като варира обикновено от 1 до 5. Най-добрите играчи са склонни да залагат само 1% от банката си на един залог, но при тях става дума за голяма сума пари, от която е съставен техния банкрол. Ако сте сигурен в залога си обаче яма нищо лошо да заложите по-голям процент. Залози със сигурност 8/10 и повече може да ги поставяте с 4-5% от банката си. Да речем, че сте решили процентът на вашия залог да бъде 2% и банкролът ви е в размер на 500 лева. В този случай, на един залог вие залагате  по 10 лева. Следователно ако направите залог 4% – това са 20 лева от вашата банка.

Общо взето това е най-важното, което е нужно да знаете за контрола на банката. Надяваме се съветите в тази статия да са ви от полза и вие да спазвате дисциплина, когато залагате, защото това е най-важното условие да спечелите от спортни залагания.Регистрирай се с промо код: 1017