Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Футболни залози за полувреме


Футболни залози за полувремеДобре известно е, че сайтовете за спортни залози предлагат голямо разнообразие от опции за залог на футболни мачове. Само трябва да си направите регистрация в един от многото сайтове за онлайн залози и да депозирате средства, след което може да залагате на куп мачове от цял свят. Всеки играч в онлайн букмейкърите може да прави футболни залози на полувреме. Залозите на полувреме са неизменна част от пазарите за всяка една футболна среща.

Какви залози за полувреме може да прогнозирате?


Днес Промо Код за Ефбет!

бонус от Ефбет нов клиент


Ефбет Регистрация + 100 лева Бонус
Актуален в момента Промо код за Ефбет: 

Промо код1017

ефбет регистрация
***
След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 100 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


Резултат на полувреме (1,Х,2) – Може да направите залог за резултат на полувремето в почти всички букмейкъри. Ако смятате, че единият отбор е доста по-силен от другия и ще вземе аванс до почивката, може да направите такава прогноза. А ако сте на мнение, че мачът е равностоен и до почивката може да няма голове или пък двата отбора да си разменят по един гол, то заложете на Х на полувреме.

Брой корнери – На полувреме може да заложите и за под/над брой корнери. В повечето случаи линиите за корнери на полувреме са 4 или 5. Ако се срещата два атакуващи отбори може да има и линия под/над 6 корнера, но това е доста рядко.

Двата отбора да отбележат гол – Може да направите залог в спортните букмейкъри за гол/гол още до почивката. Тук коефициентът е много висок. Обикновено между 4 и 5. Вие обаче може да рискувате щом сте на мнение, че двата отбора имат потенциала да си вкарат попадения още през първата част.

Голове през първото полувреме – Тази опция е много популярна и много хора залагат на голове до почивката. Например на над 0.5 гола на полувреме се печели често като преди мач коефициентът за това е около 1.40, а на живо може да вземете още по-високи коефициенти.

Да отбележи в полувреме – Това е малко по-рядко срещан залог, но в Ефбет вие ще го намерите. Тук може да прогнозирате кой от двата отбора ще отбележи в първото или второто полувреме. Залогът е изцяло по ваш избор, а коефициентите не са никак лоши.

 Регистрирай се с промо код: 1017